Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chaos v americkom meste: VIDEO Po streľbe dvaja mŕtvi a niekoľko zranených

Streľba vo Virginia Beach Zobraziť galériu (3)
Streľba vo Virginia Beach (Zdroj: YouTube/WAVY TV 10)

VIRGINIA BEACH - Dvaja ľudia zomreli a niekoľko ďalších bolo zranených pri pravdepodobne niekoľkých incidentoch v americkom meste Virginia Beach. Agentúra AP hovorí o najmenej ôsmich zranených pri streľbe.

VIDEO Po krvavom masakre v supermarkete desať mŕtvych: FOTO Vraždiť mal tento mladík (21)!

Chaos v americkom meste:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/WAVY TV 10)

Šéf miestnej polície Paul Neudigate opísal noc z piatka na dnes v štyristotisícovom meste na pobreží Atlantiku ako "chaotickú". Okolnosti sa zisťujú. Osem ľudí bolo v piatok v noci postrelených počas pravdepodobne jedného incidentu, píše denník The New York Times. Kým policajti reagovali na tento prípad, ozvala sa streľba na inom mieste a policajt tam zastrelil jedného človeka, ktorý neskôr zomrel, povedal novinárom Neudigate.

Druhý človek bol smrteľne postrelený pri ďalšom incidente, ktorý podľa policajného šéfa zrejme nesúvisel s predchádzajúcimi dvoma prípadmi. V nemocnici tiež skončil policajt, ​​ktorého počas vyšetrovania zrazilo auto.

"Ako vidíte, máme tu veľmi chaotický incident, veľmi chaotickú noc na pláži. Niekoľko rôznych miest činu," konštatoval Neudigate. Polícia podľa neho zadržala niekoľko ľudí, ale zatiaľ nie je jasné, či sa na násilí podieľali. Mesto Virginia Beach na východe Spojených štátov zažilo v máji 2019 masaker, pri ktorom strelec v budove mestského úradu zabil 12 ľudí a sám zomrel po prestrelke s políciou.

Viac o téme: ObeteStreľbaZásahZraneniaPolícia Virginia Beach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu