Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Podvýživa a svrab: Pár nechal vyhladovať na smrť ženu (†24) s Downovým syndrómom

Deborah Leitchová Zobraziť galériu (2)
Deborah Leitchová (Zdroj: Polícia)

BLACKPOOL - Deborah Leitchová mala iba 24 rokov a celý život pred sebou. Teraz je však mladá žena s Downovým syndrómom mŕtva. Pár nechal postihnutú ženu úplne zanedbanú a napospas osudu. Teraz sa musí za svoje hrozivé činy zodpovedať pred súdom.

Ženu s Downovým syndrómom našli mŕtvu v dome na South Shore v Blackpoole vo Veľkej Británii. Ukazuje sa, že zomrela od hladu. Za smrť 24-ročnej mladej ženy je zodpovedný pár, ktorý mladú ženu jednoducho nechal zanedbanú.

Podľa Daily Mail je mŕtvou 24-ročná Deborah Leitchová. 29. augusta 2020 privolali záchranári políciu po tom, čo našli mŕtvu ženu v byte v South Shore. Z úmrtia postihnutej ženy boli teraz obvinení dvaja ľudia. Podľa vyšetrovania obeť, ktorá ochorela na svrab, nechali vyhladovať.

Deborah Leitchovú nechali napospas osudu
Zobraziť galériu (2)
Deborah Leitchovú nechali napospas osudu  (Zdroj: Polícia)

Obvinenie zo zabitia z nedbanlivosti!

Pitva preukázala, že Deborah Leitchová zomrela na podvýživu, zanedbanú starostlivosť a rozsiahlu infekciu svrabom. Elaine Clarková (38) je jednou z podozrivých. Bola predvolaná, aby sa zodpovedala z obvinenia z usmrtenia z nedbanlivosti. 45-ročný Robert Bruce musí tiež predstúpiť pred súd za zabitie zraniteľnej dospelej osoby z nedbanlivosti. Obaja sa majú pre svoje trestné činy postaviť pred súd v Blackpoole 20. apríla. Štyri ďalšie osoby, ktoré boli pôvodne spojené s trestným činom, sa však nemusia dostaviť na súd. Obvinenia padli.

Pre rodinu zosnulej Deborah, ktorú s láskou nazývali Debbie, je proces s údajnými vrahmi malou útechou. Jej blízki opísali Deborah ako „úžasné dievča“, ktoré bolo „vždy šťastné a vždy priateľské“.

Viac o téme: ZanedbanieVyhladovanieDownov syndrómDeborah Leitch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu