Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

KORONAVÍRUS Risk pre nový účes: VIDEO Zákazníci z kaderníctva bežali ako o život

Beh ako o život! Zobraziť galériu (2)
Beh ako o život! (Zdroj: Twitter/Gwent Police)

WALES - Protikoronavírusové opatrenia majú svojich odporcov snáď vo všetkých postihnutých krajinách. Aj napriek vyhláškam a zákazom polícia pravidelne nachádza previnilcov a nie je ich veru málo. Waleská polícia v stredu na svojej stránke zverejnila prípad kaderníckeho salónu v meste Cwmbran, ktorý mal otvorené napriek lockdownu. Zábery z bezpečnostnej kamery ukázali, ako zákazníci utekali pred políciou núdzovým východom. Jedna zo žien aj s prípravkom na vlasoch a uterákom okolo krku.

KORONAVÍRUS Vzbura v Európe proti opatreniam: VIDEO Bujaré párty! Poliaci a Česi otvárajú zakázané podniky

Polícia okresu Gwent dostala v sobotu 16. januára hlásenie, že kadernícko-kozmetický salón Euphoria Tanning Hair and Beauty je otvorený a funguje v rozpore s predpismi waleskej vlády. Dôstojníci, ktorí na miesto prišli, videli zákazníkov, ktorí dnu vchádzali prednými dverami. Na žiadosť polície o otvorenie však ľudia vo vnútri nereagovali. 

KORONAVÍRUS Risk pre nový
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Gwent Police)

Po získaní vstupu našli policajti dôkazy, o tom, že solária boli nedávno použité a taktiež stopy po kozmetických procedúrach. Zábery z bezpečnostných kamier ukázali, že kým dôstojníkov vpustili do salóna, stihlo osem ľudí z miestnosti ujsť cez požiarny východ. Jedna zo žien evidentne nestihla ani odložiť z pliec uterák.

Ako polícia na svojej stránke uviedla, majiteľ firmy dostal za evidentné porušenie nariadení pokutu vo výške 1000 libier (cca 1135 eur). Bolo to už druhýkrát, čo salón porušil pravidlá. Prvú sankciu dostal v júni 2020. Pokuty dostali zatiaľ aj traja zákazníci, pričom vyšetrovanie na zistenie identity ostatných stále prebieha. Možno sa im tak kozmetické a kadernícke procedúry v čase lockdownu riadne predražia.

Viac o téme: KaderníctvoPolícia WalesKoronavírusLockdown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu