Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Český kamión vyvolal rozruch vo Francúzsku: VIDEO Čo za vodiča si dovolí takto jazdiť?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Info-radar Loiret )

PARÍŽ - Francúzske úrady začali vyšetrovanie incidentu z minulého týždňa, pri ktorom český kamión riskantne predbiehal na ceste neďaleko stredofrancúzského Orléans. Polícia teraz pátra po totožnosti vodiča nákladného vozidla.

Opitý kamionista demoloval všetko, čo mu prišlo do cesty: Nafúkal viac ako 2 promile

Video, na ktorom kamión nebezpečne predbieha na dvojprúdovej ceste a ktoré natočil iný vodič, sa rýchlo začalo šíriť na sociálnych sieťach. Na záberoch je zrejmé, že český kamión vo veľkej rýchlosti predbieha na plnej stredovej čiare aj cez niekoľko križovatiek.

Český kamión vyvolal rozruch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Info-radar Loiret )

Jedno z vozidiel v protismere kvôli nemu muselo z cesty uhnúť na trávnik. Incident, ktorý sa obišiel bez nehody, sa podľa francúzskych médií odohral zrejme na ceste medzi obcami Tavers a Mer v departementoch Loiret a Loir-et-Cher. Informoval denník La République du Centre.

"Cieľom (vyšetrovania) je prinajmenšom nájsť vedúceho spoločnosti a pokiaľ možno aj vodiča nákladného vozidla, ktorý stál za týmito priestupkami," uviedlo žandárstvo v Mer. Podľa rozhlasovej stanice France Bleu môže prokuratúra vodiča stíhať hneď za niekoľko priestupkov.

Kamión patrí spoločnosti Valatrans sídliacej v Liptále na Vsetínsku, ktorá sa za nebezpečnú jazdu ospravedlnila na facebooku. "Za nášho vodiča sa týmto ospravedlňujeme. Z jeho správania vyvodíme dôsledky," napísal dopravca.

Viac o téme: Kamión
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu