Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bojový kohút zabil na Filipínach policajta! Stalo sa to počas razie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

MANILA - Tragická udalosť na Filipínach! Počas koronavírusovej razie zaútočil bojový kohút na policajta a zranil ho tak vážne, že dôstojník neskôr zomrel.

Robil si len svoju prácu a zaplatil za ňu životom. Christian Bolok zahynul pri razii. Policajt išiel s kolegami rozohnať nelegálne kohútie zápasy. Takéto boje sú momentálne kvôli koronavírusovej epidémii zakázané. Akcia bola teda uzavretá.

Troch ľudí zatkli. Po vykonaní dôkazov sa to zrazu stalo: Bolok chcel zdvihnúť bojového vtáka. Zviera sa však tvrdo bránilo - s fatálnymi následkami. Čepeľ pripevnená k štrbine pazúrov rozrezala policajtovu stehennú tepnu. Jeho kolegovia mu už nedokázali pomôcť. Bolok na mieste vykrvácal.

Christian Bolok zahynul pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Northern Samar Police)

Policajný šéf a kolegovia zostali zhrození

Po tragickom incidente sú jeho kolegovia v šoku. Nemôžu uveriť, čo sa stalo. Zarazený je aj policajný šéf Arnel Apud. "Bola to nehoda, nešťastie, ktoré nedokážem vysvetliť," uviedol podľa britských novín Daily Mail o smrti Boloka. Za 25 rokov čo je policajt ešte nikdy nestratil jedného zo svojich mužov kvôli bojujúcemu vtákovi.

Kohútie zápasy a príslušné stávky sú na Filipínach populárne. Ale kvôli koronavírusovej pandémii sú všetky akcie zakázané, vrátane krvavých kohútích zápasov.

Viac o téme: PolicajtRaziaSmrťZranenieKohútie zápasyStehenná tepna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu