Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vražedná žiarlivosť: Mladomanžel svoju ženu dobil na smrť a odhodil jej telo do jarku

Stepan Dolgikh ubil svoju čerstvú manželku na smrť. Zobraziť galériu (3)
Stepan Dolgikh ubil svoju čerstvú manželku na smrť. (Zdroj: Profimedia)

MOSKVA - Odsúdený vrah, ktorý sa oženil so ženou, ktorú stretol vo väzení, bol zadržaný po tom, čo v deň ich svadby svoju novú manželku údajne zabil.

Nevesta bola v deň svadby jej manželom ubitá na smrť a jej telo bolo odhodené do jarku, domnieva sa polícia. Ženích Stepan Dolgikh (33) je obvinený z toho, že na svadobnej hostine opakovane udieral svoju novú nevestu do hlavy po tom, čo tvrdil, že sa „správa nevhodne“.

Dolgikh, ktorý bol predtým odsúdený za vraždu, bol v Rusku zadržaný pre podozrenie zo zabitia 36-ročnej manželky Oksany Poludentsevovej, informuje denník The Sun. Oksana ho spoznala, keď bol vo väzení, a verila, že sa podľa polície zmenil.

Svedkovia uviedli, že údajné Stepan začal manželku biť, keď „žiarlil“ na iného hosťa počas svadobnej hostiny páru, ktorá sa konala v súkromnom dome v dedine Prokudskoye v Novosibirskej oblasti.

"Začal ju udierať a kopať pred domom," uviedol hlavný vyšetrovateľ Kirill Petrušin pre miestny spravodajský server NGS. "Pokračoval v útoku aj vo vnútri domu."

"Vytlačil ju na ulicu, kde pokračoval v jej bití."

Oksana verila, že pomôže
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Bil ju pred svedkami

Mladomanžel je tiež obvinený z uloženia tela pani Poludentsevovej „do neďalekej rokliny“. Ostatní hostia sa údajne príliš báli zasiahnuť, zavolali však políciu. Ženícha zadržala na mieste ruská národná garda.

Dolgikh sa k vražde priznal, informoval hlavný policajný detektív ruského vyšetrovacieho výboru Petrušin. Podozrivého vzali na dva mesiace do väzby. "Dlho ju bil pred svedkami," povedal novinárom Petrušin. "Počas vyšetrovania plne priznal vinu."

Obaja sa spoznali vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Žiarlil na hosťa

"V stave intoxikácie alkoholom sa kvôli žiarlivosti nahneval na svoju manželku," dodal Petrušin. "Žiarlil na jedného z hostí."

"Jej manželovi sa zdalo, že sa správala nevhodne, čo spôsobilo škandál."

Dolgikh bol predtým odsúdený za vraždu a lúpež, pani Poludentseva sa však domnievala, že by mu mohla pomôcť sa polepšiť.

"Zosnulá žena vedela o jeho trestnom registri," uviedol Petrušin. "Stretli sa, keď si odpykával trest vo väzení za predchádzajúce trestné činy."

"Nemyslela si, že pri pití alkoholu alebo len v záchvate hnevu môže človek ako je on, prekročiť limit a dopustiť sa závažného trestného činu."

Viac o téme: SvadbaVraždaMladomanželiaVyšetrovanieRuskoStepan DolgikhOksana Poludentsevová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu