Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Brutalita v priamom prenose! Hviezda TikToku (30) je mŕtva, jej manžel ju upálil

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay)

PEKING - VV západnej Číne bola počas priameho prenosu zaživa upálená hviezda TikToku známa ako Black Girl Rahm. Útočníkom bol jej bývalý manžel. Po dvoch týždňoch v kóme zomrela iba ako 30-ročná.

Ďalší klip šokoval používateľov video platformy TikTok. Ako nedávno uviedol britský Daily Mail, počas živého vysielania bola v západnej Číne zaživa upálená mladá žena. Na TikToku sa volala Black Girl Rahm, v skutočnom živote bola známa iba ako Ram. Mala iba 30 rokov.

Najprv upadla do kómy

Keď sa Black Girl Rahm chystala nahrávať TikTok video, jej nahnevaný exmanžel údajne vnikol do rodinného domu. V jednom okamihu bolo stále vidieť Ramu, v druhom obrazovka podľa Daily Mail stmavla a bolo počuť iba hrôzostrašné výkriky. Bývalý manžel vraj 30-ročnú mladú pred rodinou podpálil. Bola popálená na 90 percent tela a upadla do kómy.

Utrpela ťažké popáleniny

Podľa Daily Mail k brutálny útoku došlo 14. septembra. Matka dvoch synov bojovala o život dva týždne. Bola dokonca zriadená darovacia stránka na získanie peňazí na pokrytie zdravotných potrieb Ramy, vyzbieralo sa zhruba milión juanov (vyše 125-tisíc eur), ale zranenia boli príliš vážne. 30. septembra bola hviezda TikToku Black Girl Rahm vyhlásená za mŕtvu.

Vražda z pomsty?

Ramin bývalý manžel, ktorého polícia označila za Tanga, bol zatknutý pre podozrenie z úmyselnej vraždy. Ďalšie správy v médiách naznačujú, že útoku predchádzala rozvodová bitka. Kvôli domácemu násiliu sa tridsaťročná žena zjavne chcela manžela zbaviť.

Iba na konci augusta otriasol rovnako šokujúcim klipom používateľov TikToku a spôsobil rozruch na sociálnych sieťach. Tridsaťtriročný bývalý vojak Ronnie M. streamoval svoju vlastnú smrť naživo online. Predtým vraj muž stratil prácu a svoju priateľku.

Viac o téme: HviezdaSmrťUpálenieRozvod ČínaTikTokBlack Girl Rahm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu