Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krutý útok nožom: Chcel vedieť, či je to syn! Manželke rozrezal brucho

(Zdroj: Getty Images)

NAÍ DILLÍ - Žena už porodila päť dcér a bola opäť tehotná. Muž rozrezal matku svojich detí, aby zistil, či konečne čaká syna. Žena bola s ťažkými zraneniami hospitalizovaná.

Ako to mohol otec piatich detí urobiť matke ich detí? Príbeh zo severoindického štátu Uttarpradéš, o ktorom v súčasnosti informuje britský Daily Star, je hlboko šokujúci. Muž minulý víkend zrejme zvrhlým spôsobom rozrezal brucho svojej manželky, aby zistil, aké pohlavie má jej nenarodené dieťa.

Otec piatich dcér

Muž bol už otcom piatich dcér, ale bol zjavne priam posadnutý tým, aby sa stalotcom syna. Ako píše Daily Star s odvolaním sa na príbuzných muža, to bol tiež dôvod jeho barbarského činu. Jeden údajne povedal: „Pannalal chcel syna a spáchal trestný čin, aby vedel, či ide o plod mužského alebo ženského pohlavia.“

Hovorca polície pre spravodajskú sieť NDTV uviedol, že tehotná žena bola pri útoku vážne zranená. Muž bol zatknutý. Dôvody trestného činu sa stále vyšetrujú. Podľa portálu muž svojej manželke rozrezal brucho ostrým predmetom.

Nejasný stav manželky a dieťaťa

Zdesení susedia ženu okamžite odviezli do okresnej nemocnice, kde by mala stále bojovať o život. Nie je tiež jasné, či nenarodené dieťa útok prežije. Predpokladá sa, že žena bola v šiestom alebo siedmom mesiaci tehotenstva, keď jej manžel vykonal hororový čin.

Viac o téme: DieťaDcérySynBruchoTehotnáRozrezaťIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu