Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi ruská Playmate sa utopila v Taliansku: Polícia vylovila nahé telo, špekulácie o špionáži

Telo Galiny Fedorovej našli neďaleko základne NATO. Zobraziť galériu (3)
Telo Galiny Fedorovej našli neďaleko základne NATO. (Zdroj: Instagram/screenshot)

CAGLIARI - Galina Fedorova (†35) sa pravidelne objavovala na obálkach pánskych časopisov. Teraz bola Ruska vylovená mŕtva z mora pri pobreží Sardínie.

Hrozný nález pri južnom pobreží Sardínie: V sobotu vylovili z mora neďaleko obce Teulada mŕtvolu ženy. Mŕtvou ženou je ruská modelka Galina Fedorova. Taliansky súdny dvor začal vyšetrovanie, tvrdí prokurátor Cagliari Enrico Lussu.

Fedorová sa objavovala pravidelne na titulných stránkach významných mužských časopisov ako „Playboy“ a „Penthouse“. Podľa správ talianskych médií bola zabitá pri výlete na gumovom člnne s rusko-britským fotografom Gereniom Tavarovom. Podľa prvotných zistení sa modelka utopila.

Zadržaný dron

Skočili do mora, aby sa ochladili, povedal Tavarov podľa „L'Unione Sarda“. Uvoľnila sa kotva a čln sa náhle vzdialil. Podľa fotografa sa mu podarilo doplávať na breh. Fedorová však zostala pozadu.

Prokurátor vyšetruje prípad ako zabitie z nedbanlivosti. Na člne Fedorovej a Tavarova boli zaistené mobilné telefóny, fotoaparát, notebook a dron. Podľa prokurátora Lussu sa tiež našlo niekoľko fliaš tvrdého alkoholu.

Prípad vyvoláva otázky

Vzhľadom na miesto, kde bolo telo nájdené, ruský pôvod modelky a predmety objavené na člne vyvoláva prípad podľa Corriere della Sera ďalšie otázky. Pretože na pobreží Teulady sa nachádza druhá najväčšia základňa NATO v Taliansku. Základňa nie je prístupná verejnosti. Príslušná oblasť pri pobreží je - s výnimkou leta - uzavretá pre lodnú a lodnú dopravu.

Na lodi stopy po náraze

Tajomný je aj priebeh udalostí. Pretože zistenia vyšetrovateľov sa nezhodujú s výrokmi fotografa: Podľa štátneho zástupcu vykazuje nafukovací čln stopy po náraze. Mohla ich spôsobiť zrážka s útesom alebo s iným člnom.

Viac o téme: ModelkaUtopenáPlayboyNATOSardíniaGalina Fedorova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu