Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialená ženská potrebovala na čerstvý vzduch: Otvorila núdzový východ v lietadle a...

Žena tvrdila zamestnancom, že jej bolo teplo.
Žena tvrdila zamestnancom, že jej bolo teplo. (Zdroj: Twitter/ screenshot)

KYJEV - Kto to nepozná: Keď konečne dorazíte na cieľové letisko, neviete sa dočkať, až vystúpite z lietadla a zanecháte za sebou dusný vzduch. Jedna Ukrajinka sa obzvlášť ponáhľala.

Zrejme sa nevedela dočkať, kedy sa konečne zhlboka nadýchne, a krátko po pristátí v Kyjeve-Borispole otvorila núdzový východ. Potom si urobila krátku prechádzku po krídle, dokonca si sadla. Podivnú príhodu si môžete pozrieť na videu.

Bolo tej žene naozaj tak teplo?

Na videu je vidieť, ako cestujúca pokojne kráča s kabelkou a fľašou s vodou na krídle Boeingu 737. Podľa správ ukrajinských médií lietadlo práve pristálo v Kyjeve z tureckej Antalye, keď sa pasažierka rozhodla podniknúť túto neobvyklú exkurziu. Žena, ktorá cestovala so svojím manželom a dvoma deťmi, povedala zamestnancom letiska, že jej je príliš teplo. Chcela sa nadýchať čerstvého vzduchu.

Výlet mal dohru

Podľa portálu „Aerotelegraph“ neskoršie vyšetrenia nezistili v tele ženy alkohol ani drogy. Prechádzka má však pre ňu vážne dôsledky: Podľa správy letecká spoločnosť Ukraine International Airlines udelila žene doživotný zákaz letov touto leteckou spoločnosťou.

Viac o téme: KrídloLietadloNúdzový východPasažierkaKyjev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu