Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Napriek hrozbe nákazy: Na Bodamskom jazere sa bude konať sado-maso párty

Fanúšikovia sado-maso majú radi latex a kožu. Zobraziť galériu (3)
Fanúšikovia sado-maso majú radi latex a kožu. (Zdroj: Profimedia)

KOSTNICA - Je to mimoriadna udalosť. Milovníci laku, kože raz za rok oslavujú na Torture Ship. Tak to bude aj tento rok a to napriek koronavírusu.

Raz za rok sa v prístavoch Kostnica a Friedrichshafen objavujú na Torture Ship (loď mučenia) šialené výtvory. Rozrezané jazyky, holé pozadia a veľa laku a kože: Takto oslavujú stovky fanúšikov sado-maso na Bodamskom jazere.

Na Torture Ship chodievajú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Na Torture Ship fanúšikovia fetišu rozbehnú na troch poschodiach a rôznych tanečných plochách poriadnu zábavu. Podobne aj tento rok, ale s oneskorením. Pretože Torture Ship bola pôvodne naplánovaná na 27. júna. Kvôli koronavírusu však musela byť táto udalosť odložená.

Teraz si fanúšikovia sado-maso môžu vydýchnuť. Torture Ship v sobotu opäť vypláva, ale za prísnych bezpečnostných opatrení. Obvyklý počet hostí sa napríklad znížil o polovicu, informuje Vol.at.

Torture Ship sa plaví od roku 1996 a dostáva sa pravidelne na titulky. Stredobodom pozornosti sú zvesti o sexuálnych orgiách, ktoré sa tam majú odohrávať. Od roku 2015 sa preto na palube nenachádza žiadna tmavá miestnosť.

Žiadna sexuálna párty

Organizátor sa dištancuje od povestí o sexe. Návštevníci tiež odmietajú obvinenia z nekontrolovateľnej sexuálnej párty. "Trvá hodinu, kým si oblečiete takýto kostým. Potom sa vyzliecť, aby ste mali sex s niekým, koho nepoznáte, to nerobíme," vysvetlil jedna účastníčka pre Südkurier. Na sobotu si pripravila celotelový latexový kostým.

Aj takýto rozdvojený jazyk
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Fanúšikom latexu a kože nejde v prvom rade o sex, ale o to, utiecť z každodenného stereotypu, hovoria ďalší účastníci. "Páčia sa nám kostýmy, ktoré si môžu všetci vychutnať. Baví nás byť niekým iným. Uniknete pred stresom a krídla môžete nechať visieť."

Viac o téme: KožaSado-masoLatexKostnicaTorture Ship
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu