Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia v Drážďanoch: Nelegálne preteky pripravili o život malého chlapca

Teniska ako desivý svedok tragédie. Zobraziť galériu (4)
Teniska ako desivý svedok tragédie. (Zdroj: Profimedia)

DRÁŽĎANY - V Drážďanoch prišlo o život šesťročné dieťa kvôli ilegálnym pretekom. Dvaja vodiči v nadupaných autách si chceli zmerať svoje jazdecké schopnosti. Na koniec končilo sa to tragédiou.

V nedeľu večer sa v Drážďanoch zúčastnili nelegálnych pretekov dvaja šoféri. Jeden (31) na mercedese a druhý (23) na BMW.

Telo dieťaťa rozbilo sklenenú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Keď došlo k trgédii, bolo 20:29 hod. Vodiči išli obrovskou rýchlosťou po Schweizerovej ulici, keď predbiehali zľava a sprava jedno auto idúce v strede. Potom sa dostali opäť do normálnu stopu. V tom momente práve prechádzali podľa nemeckého portálu Bild cestu tri deti. Dvom sa to podarilo, tretie (†6) zrazilo rútiace sa auto.

Polícia skúma na mercedese
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Chlapca sila nárazu odhodila do zastávky autobusu, na ktorej sa rozbilo sklo. Malý Sýrčan zostal zranený ležať na zemi. Záchranári ho odviezli do nemocnice, kde následne svojim zraneniam podľahol.

Vyšetrovateľ zabezpečuje stopy na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Vodič mercedesu, 31-ročný Sýrčan, je teraz vyšetrovaný z vraždy z nedbanlivosti a nebezpečný zásah do cestnej premávky. Jeho krajan v BMW je spolu s ním vyšetrovaný za zakázané preteky s motorovými vozidlami. Obaja museli okamžite odovzdať vodičské preukazy.

Viac o téme: MercedesChlapecIlegálne pretekySmrť nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu