Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hromadná bitka dvoch znepriatelených rodín: VIDEO Výtržníkov muselo spacifikovať až 11 hliadok polície

Na ulici v Jablonci nad Nisou sa pobilo tridsať ľudí.
Na ulici v Jablonci nad Nisou sa pobilo tridsať ľudí. (Zdroj: iDNES.cz/ screenshot)

JABLONEC NAD NISOU - České mesto Jablonec nad Nisou zažilo dramatické chvíle. Hádka dvoch mnohopočetných rodín vyústila do hromadnej bitky. K slovu sa dostali násady, paralyzér aj teleskopický obušok. Na mieste muselo zasahovať jedenásť policajných hliadok.

Konfliktu, ktorý vypukol asi o 21:00 hod sa zúčastnilo okolo tridsať ľudí, píše iDNES.cz. Celú scénu sa podarilo natočiť jednému obyvateľovi.

Policajná hovorkyňa Dagmar Sochorová uviedla: "Niektorí z účastníkov mali pri sebe rôzne zbrane - trámy, násady, teleskopický obušok aj paralyzér. Počas roztržky malo dôjsť k poškodeniu zaparkovaného vozidla jednej zo zúčastnených osôb."

K incidentu vyrazilo jedenásť hliadok polície.

"Privolaní policajti dokázali zabrániť stupňujúcej sa intenzite vzájomného slovného i fyzického napádania medzi takmer tridsiatimi prítomnými osobami," priblížila hovorkyňa.

Nikto nebol pri potýčke dvoch rodín vážnejšie zranený, účastníci konfliktu utrpeli len drobné odreniny a pomliaždeniny. Rodiny sa týmto agresívnym spôsobom snažili vyriešiť dlhodobý spor.

Dve ženy boli zadržané a podrozrivé z výtržníctva, bitky, nebezpečného vyhrážania sa a poškodzovania cudzej veci, píše iDNES.cz.

Viac o téme: ČeskoHádkaBitkaJablonec nad Nisou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu