Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rusku manžel roky bil a ponižoval: Raz v noci zobrala spravodlivosť do vlastných rúk, teraz našli telo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

SOLOMINO - Rusku (39) celé roky mlátil jej manžel, v jednom momente si povedala dosť. Keď v lete minulého roka zaspal, zviazala ho a zadusila vankúšom. Mŕtvolu potom hodila do jamy a zaliala betónom. Teraz sa telo našlo.

Pár z dediny Solomino v regióne Belgorod neďaleko ukrajinských hraníc si povedal áno povedal v októbri 1996, ale ich manželstvo  nemalo byť dlho šťastné. Po prvých rokoch manželstva už teraz mŕtvy muž sa stále viac pozeral na dno pohárika. Keď bol ťažko opitý, stával sa voči manželke čoraz agresívnejším.

Žena ukazuje, kam hodila mŕtvolu muža
Zobraziť galériu (2)
Žena ukazuje, kam hodila mŕtvolu muža  (Zdroj: Reprofoto: moe-belgorod.ru)

Ale namiesto toho, aby podala žiadosť o rozvod sa 39-ročná žena uchýlila k inému prostriedku: k pomste. Keď bol jej manžel opitý v auguste 2019, došlo medzi manželmi k sporu. Keď opitý muž zaspal, Ruska rýchlo zviazala manželovi nohy a ruky, položila mu na hlavu plastovú tašku a nakoniec ho udusila vankúšom, ako informuje moe-belgorod.ru.

Žena potom zabalila telo do koberca a uložila ho do jamy v zemi. Nasledujúci deň zaliala jamu betónom. Muža akoby zhltla zem. Ruska svojim priateľom a susedom povedala, že jej manžel zmizol. Až po šiestich mesiacoch podala jeho matka správu o nezvestnej osobe.

Manželka bola prvýkrát vypočúvaná vo februári 2020. V tom čase oznámila polícii, že sa s manželom rozviedla v júli 2019 a že z profesionálnych dôvodov odcestoval na sever.

Policajti však tejto verzii veľmi neverili a preto sa rozbehlo vyšetrovanie. A skončilo úspechom. Manželka sa priznala k vražde a minulý týždeň telo z jamy vykopali. Ruske teraz hrozí 15-ročné väzenie.

Viac o téme: BetónVraždaPomstaVyšetrovanieJamaRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu