Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsné VIDEO z policajnej naháňačky: Mladík (19) vrazil do steny, nehorázne, čo skúšal na policajtov

Naháňačka s
Naháňačka s "taxikárom" (Zdroj: Youtube/Týdeník Policie)

PRAHA - Až dva roky v base môže stráviť 19-ročný mladík, ktorý si sadol za volant bez vodičáku a pokúsil sa presvedčiť policajtov, že on nešoféroval a vodič utiekol. Video z naháňačky v pražských uliciach zverejnili policajti.

Ako spresnil policajný hovorca Jan Daněk, hliadka sa vo štvrtok rozhodla skontrolovať taxík, ktorý šiel po Budějovickej ulici v českej metropole.

Odporúčame: Akčné VIDEO z naháňačky v Bratislave: Policajti z Kobry boli v pätách vodičovi, ktorého jazda mala trpký koniec!

Šofér však ignoroval výzvu na zastavenie a začal unikať. Prenasledovanie netrvalo dlho. „Vodič v prvej zákrute nezvládol riadenie a nabúral do steny,“ priblížil Daněk.

Keď policajti dobehli k autu, aby jeho posádke pomohli, tak z neho medzitým vystúpil spolujazdec a povedal, že o ničom nevie a šofér vraj utiekol. Na zadných sedadlách havarovaného vozidla potom našli ďalšieho muža, ktorý dokonca ukazoval smer úteku údajného vodiča.

V priebehu chvíle sa ukázalo, že práve tento muž bol vodičom, ktorý bezprostredne po nehode preliezol na zadné sedadlo. „Mal zákaz šoférovania všetkých motorových vozidiel a nikdy nevlastnil vodičské oprávnenie,“ podotkol hovorca polície.

Devätnásťročný "vodič" je teraz podozrivý z trestného činu marenia úradného rozhodnutia a vykázania, za čo mu hrozí až dvojročný pobyt za mrežami.

Viac o téme: ČeskoPolíciaVodičNaháňačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu