Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Nepredstaviteľná tragédia na Deň otcov: Zahynul muž (†37), jeho syn (†15) aj dcéra (†12)

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

CUMBRIA - Minulú nedeľu došlo v anglickom grófstve Cumbria k neskutočnej tragédii. Opitý vodič tam zrazil otca a jeho deti, s ktorými bol na prechádzke. Všetci boli na mieste mŕtvi. Polícia už obvinila 47-ročného muža z nebezpečnej jazdy.

Tridsaťsedemročný Josh Flynn a jeho dve deti, syn Coby-Jay (15) a dcéra Skylar (12) venčili neďaleko dedinky Dalton-in-Furness na Deň otcov domáceho miláčika - yorkshirského teriéra Troya. Okolo pol tretej popoludní do nich na chodníku vrazil David Logan na svojom Peugeote 206 a následne narazil do stromu. Všetci traja utrpeli ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahli. Pri incidente zomrel aj ich pes. 

FOTO Nepredstaviteľná tragédia na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Cumbria Police)

Následné testy odhalili, že Logan bol v čase nehody pod vplyvom alkoholu. Bol preto obvinený z nebezpečnej jazdy, ktorou spôsobil smrť troch ľudí. Pracovník supermarketu, ktorý kedysi slúžil v ozbrojených silách, sa v piatok postavil pred súd, ktorý ho poslal do väzby. 

FOTO Nepredstaviteľná tragédia na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Rodina je zo straty svojich troch členov absolútne zdrvená, najmä Joshuova manželka Emma. "Odkedy sme sa dozvedeli túto strašnú správu, náš svet sa obrátil hore nohami. Žiadnymi slovami sa nedá opísať to, čo teraz cítime. Joshua miloval svoju rodinu a bol to úžasný človek," povedal jeden z príbuzných. 

Viac o téme: NehodaTragédia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu