Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šokujúci prípad z Považskej Bystrice! Agresor napadol tehotnú družku, všetko pre peniaze

Obvinený mal z ruksaku svojej družky vytiahnuť peňaženku, z ktorej chcel vziať peniaze.
Obvinený mal z ruksaku svojej družky vytiahnuť peňaženku, z ktorej chcel vziať peniaze. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

POVAŽSKÁ BYSTRICA – Policajný vyšetrovateľ z Považskej Bystrice obvinil 31-ročného muža zo zločinu krádeže a prečinu výtržníctva. Svojej tehotnej družke chcel muž z Považskobystrického okresu zobrať peniaze a mal ju fyzicky napadnúť.

Ako informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti, obvinený mal najskôr vytiahnuť z ruksaku svojej družky peňaženku, z ktorej chcel vybrať peniaze. Jeho tehotná družka s tým nesúhlasila a začali sa o peňaženku doťahovať. Obvinený ju mal sotiť, v dôsledku čoho spadla na zem.

Obvinený mal z ruksaku
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

„Následne, v úmysle ponechať si peňaženku, obvinený svoju družku opakovane fyzicky napadol i pred domom - na mieste verejnosti prístupnom. Napadnutá žena po útoku utrpela zranenia s dobou liečby približne 14 dní,“ informuje polícia.

Vyšetrovateľ spracoval návrh na väzobné stíhanie obvineného. Sudca Okresného súdu v Považskej Bystrici rozhodol, že obvinený muž bude stíhaný väzobne. V prípade, že ho súd uzná vinným, hrozí mu trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Viac o téme: DružkaVýtržníctvoTehotná ženaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu