Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hrôzostrašné VIDEO! Dieťa (4) vypadlo z idúceho auta, zrážke s dodávkou uniklo len o vlások

(Zdroj: Repro foto YouTube/naszamlawa.pl)

TARNOWSKIE GÓRY - Stáli pri ňom všetci svätí! Malý chlapček v susednom Poľsku totiž vypadol z idúceho taxíka v zákrute na cestu, kde sa na neho následne rútila dodávka. Tá našťastie stihla včas zabrzdiť a tak zabrániť tragédii. Prípad už rieši príslušná polícia, pričom vodičovi taxíka hrozí až 5 rokov za mrežami.

Mohla sa stať veľká tragédia. V poľskom meste Tarnowskie Góry vypadol z auta 4-ročný chlapček, ktorého následne mohla zraziť dodávka, nebyť pohotovej reakcie jej vodiča. O šokujúcom prípade informoval poľský portál TVN24 a ďalšie tamojšie médiá.

Celý incident, ktorý trval len niekoľko sekúnd ale mohol mať doživotné následky, natočila súkromná kamera pri jednom z domov v pondelok v popoludňajších hodinách. Na záberoch videno, ako sa dvere taxíka pri prejazde zákrutou znenazdajky otvoria a z nich padá dieťa na cestu, ktoré sa stáva ideálnym terčom dodávke idúceho za ním. Vodič dodávky našťastie okamžite brzdí a len na poslednú chvíľu nezrazí malého chlapčeka, ktorý po páde z auta vydesene vstáva a krívajúc sa snaží dostať na kraj cesty. Šofér taxíka ihneď vybieha z auta a chlapca berie naspäť do auta.

Incident nikto nenahlásil, polícia to zistila z videa na internete

Polícia sa o hroznom incidente dozvedela z videozáznamov, ktoré sa začalo šíriť po internete, pretože hroznú udalosť nikto nenahlásil, uviedol hovorca polície Damian Ciecierski. Následne začala vyšetrovať šoféra taxíka, o ktorom sa ukázalo, že je chlapčekov otec.

"V utorok, deň po incidente, sme dorazili k rodičom. Našťastie sa ukázalo, že chlapec neutrpel žiadne vážne zranenia," uviedol Ciecierski s tým, že otec údajne nakupoval na neďalekom trhu, na prednom sedadle sedela babička chlapca. Polícii rodič tvrdil, že auto je prispôsobené pre deti a že jeho 4-ročný syn Jaś bol pripútaný. Podľa otca došlo k nehode tak, že sa syn sám odpútal a otvoril dvere auta, keď odbáčal doľava.

Vyšetrovatelia teraz budú overovať jeho výpoveď s cieľom zistiť, či chlapec sedel v detskej autosedačke a či bolo auto pre takto malé dieťa skutočne prispôsobené. V prípade, že sa jeho slová nedokážu, môže otcovi hroziť trest odňatia slobody až na 5 rokov. Všetky zhromaždené dôkazy sa zašlú prokuratúre v Tarnowe.

Viac o téme: NehodaPoľsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu