Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Celoštátne hľadaný muž ponúkal školákom na ihrisku rum a marihuanu: Žiaci odolali pokušeniu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PRAHA - Zakázanému pokušeniu odolali žiaci druhého stupňa základnej školy v Brne, ktorým cudzí muž na ihrisku ponúkal rum s marihuanou, informuje spravodajský server iDNES.cz.

Školáci zavolali policajtov, ktorí pri dolapení dealera zistili, že je celoštátne hľadaný. Tridsaťštyriročný muž si vyhliadol skupinu žiakov na ihrisku pri kopci Kraví hora v Brne a pripojil sa k ich šanteniu s loptou.

"Pri následnom rozhovore im potom ponúkol fľašu rumu a marihuanu," priblížil policajný hovorca David Chaloupka. Žiaci však alkohol a ľahkú drogu odmietli a ihneď zavolali na tiesňovú linku polície, napísal v pondelok iDNES.cz. "Vďaka tomu, že muža detailne popísali, sa ho po pár minútach podarilo vypátrať. Mal pri sebe fľašu rumu a tiež marihuanu - presne, ako to chlapci popísali," uviedol Chaloupka.

Muž sa pri zadržaní vzpieral, takže ho policajti museli spútať. Zistili navyše, že je naňho vyhlásené celoštátne pátranie. Následne bol obvinený z trestných činov ohrozenia výchovy mládeže a nedovolenej výroby a iného zaobchádzania s omamnými a psychotropnými látkami, uzatvára portál iDNES.cz.

Viac o téme: ŠkolaMarihuanaRumHľadanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu