Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dokonalé Vianoce podľa znamení: Celebritná astrologička zverejnila tipy na darčeky podľa horoskopu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (14)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images, Thinkstock)

LONDÝN – Najkrajšie sviatky zimy sú čo nevidieť tu. Ak neviete, akými darčekmi potešiť svojich najbližších, spoľahnite sa na tipy celebritnej astrologičky. Kelli Foxová pre britský Daily Mail odhalila, ako nakupovať vianočné dary podľa znamenia.

Baran (21. marec až 19. apríl)

Extrovertným Baranom veľmi nezáleží veľmi na tom, čo im darujete, musí to však lahodiť ich zraku. „Barani sú na Vianoce vzrušení ako malé deti. Takže nech dostanú čokoľvek, obaľte im to veľkou červenou mašľou,“ poradila Foxová s tým, že ľudia narodení v tomto znamení majú radi praktické a kvalitné veci. 

Horoskop 2018
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)
          

Pre ženu odporúča členstvo v dobre vybavenej posilňovni. „Súťaživá žena v zanemení Barana potrebuje spáliť prebytočnú energiu, a vždy dbá na svoj fyzický vzhľad. Členstvo v dobrej posilňovni alebo permanentka na tréningy sú pre ňu perfektným darčekom,“ povedala astrologička.

Pre muža je podľa nej vhodná kamera GoPro. „Muž v zamení Barana nepotrebuje byť len na cestách, ale potrebuje sa tiež chvastať,“ uviedla. „Koniec-koncov, kto ho môže obdivovať za všetky tie odvážne veci, ktoré robí, ak ich nikto nemôže vidieť?“ dodala.

Býk (20. apríl až 20. máj)

Býky ocenia luxus. Netaja sa tým, že majú radi peniaze a drahé veci. Dokonca aj povedia, čo pod stromčekom očakávajú. Ženu narodenú v tomto znamení poteší značková kabelka. „Žena Býka nemusí míňať svoje vlastné peniaze na luxusné doplnky, rozhodne však vie, čo chce,“ povedala odborníčka.

Horoskop 2018
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Pre muža Býka je ideálnym darom robotický vysávač. „Robotický vysávač mu neberie vzácny čas na Netflix či čítanie,“ podotkla astrologička s tým, že hoci je takýto muž zvyknutý pracovať tvrdo, ocení, ak to za neho spraví niekto iný, resp. stroj.

Blíženec (21. máj až 20. jún)

Blíženci potrebujú byť o všetkom informovaní, čiže najnovší technologický vynález je na Vianoce ich splneným želaním. Ako hovorí Foxová, ulahodí im najmä elektronika s nálepkou „air“.

Horoskop 2018
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Pre ženu radí chytré hodinky. „Ak musí byť preč od svojho mobilného telefónu, chytré hodinky ju informujú o tom, kto poslal textovú správu, kto volal, kto poslal e-mail, a to bez ohľadu na to, kde je alebo čo robí,“ zdôvodnila Kelli.

Pre muža je vynikajúci tablet. „Malý, prenosný počítač je presne to, čo muž Blíženec potrebuje, aby sa ubezpečil, že mu nikdy nič nechýba,“ povedala.

Rak (21. jún až 22. júl)

Sentimentálne Raky vedia skvelo poradiť, aký dar komu kúpiť. „Starostlivé Raky najviac oceňujú darčeky, vďaka ktorým sa cítia pochopené, vážené, milované,“ povedala astrologička.

Horoskop 2018
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Pre takúto ženu je vhodný darčekový certifikát. Foxová súčasne podotkla, že žena v znamení Raka sa poteší aj niečomu ručne vyrobenému, originálnemu.  

Pre muža je ideálna inteligentná televízia. „Domased Rak je už unavený z toho, že stále niekoho navštevuje, aby sa díval na veľkú obrazovku. Takže nová televízia je pre neho akýmsi vykúpením, aby sa na ňu mohol pozerať z vlastnej pohovky,“ doložila Kelli.   

Lev (23. júl až 22. august)

Levy milujú pozornosť, a ešte viac, keď sú jej stredobodom. Najnovšie a najmodernejšie maličkosti sú vždy na vrchole ich zoznamu prianí. Ocenia aj všetok čas a všetku energiu, ktorú vynaložíte na kúpu daru.

Horoskop 2018
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Ženu Levicu poteší iPhone 11 Pro. „Čo je lepší spôsob, ako spraviť všetky tie selfie, než s týmto trojitým fotoaparátom? Ešte dôležitejšie však je, že ľudia sa budú pýtať, či má iPhone 11 Pro, a táto pozornosť je pre ňu na nezaplatenie,“ povedala astrologička.

Muža Leva zas pod stromčekom potešia kvalitné prenosné reproduktory. Odborníčka totiž hovorí, že pre takéhoto muža je to spôsob, ako preniesť večierok kamkoľvek.

Panna (23. august až 22. september)

Perfekcionisti v zamení Panny si neprajú, aby ste zbytočne panikárili. Panny majú často aj problém povedať, čo vlastne chcú, je preto lepšie, ak sa ich na to priamo opýtate.

Horoskop 2018
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Pre ženu je vhodná sada na gélové nechty s výkonnou lampou. „Panna je žena orientovaná na detaily, ktorá môže byť háklivá na svoj zovňajšok, na každý detail,“ pripomenula Foxová. „Set na domácu manikúru je perfektným darčekom pre toto pragmatické a praktické znamenie,“ doplnila.

A čo ulahodí mužovi v zamení Panny? Odpoveď je fitness náramok, ktorý by mu pomohol s organizáciou dňa a dodržiavaním zdravého životného štýlu.   

Váhy (23. september až 22. október)

Váhy majú slabosť pre estetické veci. Ocenia dary s krásnym a vkusným balením. Takúto ženu si získate, ak jej darujete spoločný pobyt v kúpeľoch, stačí aj na jeden deň. „Váhy zbožňujú pekné veci a hýčkanie,“ povedala Kelli. Ako dodala, deň v kúpeľoch pre Pannu prestavuje oddych, ktorý si lepšie vychutná vo dvojici.

Horoskop 2018
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Pre muža je skvelým darom kašmírové oblečenie. „Pre takéhoto muža je dôležitá prezentácia, takže luxusné oblečenie je pre neho výhra,“ uviedla Foxová. Ako doložila, dobrou voľbou je napríklad kašmírový sveter. „Klasický kašmírový sveter ho udrží bez námahy štýlovým, a zároveň vzbudí záujem o objatia a komplimenty.

Škorpión (23. október až 21. november)

Škorpiónom je náročné trafiť sa do vkusu. Najbezpečnejšie je darovať im niečo, vďaka čomu sa budú cítiť atraktívne a tajomne, čo je v súlade s ich vášnivou osobnosťou.   

Horoskop 2018
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)
  

Ženy v znamení Škorpióna je vhodné obdarovať parfumom. Pozor, nie však hocijakým. „Vôňa, ktorá zanecháva trvalý dojem bez toho, aby jej nositeľka musela povedať jediné slovo, je perfektným darom pre zvodnú Škorpiónku,“ povedala odborníčka.

Pre muža je vhodná kolínska, prípadne voda po holení. „Niečo silné a sexy, a nie príliš bežné je najlepšie, lebo Škorpión má rád jedinečné a istým spôsobom odlišné produkty, “ uviedla.

Strelec (22. november až 21. december)

Čokoľvek, čo rozširuje myseľ týchto prieskumníkov, filozofov a dobrodruhov, bude vysoko ocenené. Strelci sú totiž otvorení a ochotní vyskúšať takmer hocičo raz, takže buďte kreatívni a nebojte sa myslieť trochu uletene.

Horoskop 2018
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Ženu potešia letenky. „Žena v znamení Strelca uprednostňuje zážitky pred vecami, konkrétne výlety do zahraničia,“ povedala Foxová. „Žije, aby objavila všetko, čo život môže ponúknuť, a hoci sa nebojí ísť sama, miluje spoločnosť rovnako zmýšľajúceho priateľa - tak zvážte ju vziať so sebou!“ dodala.

Muža nadchne darčekový poukaz do hotela alebo lístok na podujatie. „Rovnako ako žena, ani Strelec neocení materiálne dary,“ upozornila odborníčka. „Športové podujatia, letenky, vstupenky na zápas - nezáleží na tom, pokiaľ je to vzrušujúce a nové.“

Kozorožec (22. december až 19. január)

Kozorožci vyhľadávajú veci, ktoré sú praktické, spoľahlivé a kvalitné. Žena narodená v tomto znamení je realistka, nie romantička. Preto ju poteší, ak si pod stromčekom nájde obálku s hotovosťou.

Horoskop 2018
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

„Šperky sú pekné, ale investície sú lepšie. Koniec-koncov, obom tým ušetríte mnoho problémov len tým, že jej dáte peniaze, aby mohla ísť von a kúpiť si za ne to, čo chce,“ poradila astrologička.

Pre muža sú ideálne klasické hodinky. „Nič nehovorí o úspechu tak zdvorilým spôsobom, ako nosenie pekných hodiniek,“ povedala Foxová.  

Vodnár (20. január až 18. február)

Vodnári oceňujú akúkoľvek snahu dať im niečo, čo ešte nikto iný nemá. Žene vyrazia dych okuliare pre virtuálnu realitu alebo hlasový asistent, ktorý jej môže stlačením jedného tlačidla poskytnúť akékoľvek informácie.

Horoskop 2018
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Muž sa zas poteší slúchadlám pre virtuálnu realitu. „Idealistický Vodnár chce vziať svet a pretvoriť si ho podľa vlastnej vízie,“ uviedla. „Aj keď všetci ostatní vedia, že to nie je možné, on bude spokojný, keď si vytvorí virtuálny svet podľa vlastnej predstavy.“

Ryby (19. február až 20. marec)

Ryby nežiadajú nič iné než lásku, ľúbia však aj darčeky.  Na Vianoce sa premenia na dieťa s veľkými očami a sú úplne ponorené do sviatočnej atmosféry.

Horoskop 2018
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Ženu nadchne retro fotoaparát. „Ryby majú oko na nájdenie krásy a telefón skutočne nedokáže to, čo naozajstný foťák,“ povedala Kelli.

Muža si získate slúchadlami, ktoré potláčajú okolitý hluk. „Jemná a citlivá Ryba má dve hlavné lásky: schovávať sa zo sveta a hudbu,“ uviedla Foxová.

Viac o téme: VianoceDarčekyZnameniaZverokruh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu