Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž v Británii zámerne vrazil do detí: Je v rukách polície, 12-ročný chlapec neprežil

Muž v Británii zámerne vrazil do detí Zobraziť galériu (4)
Muž v Británii zámerne vrazil do detí (Zdroj: Profimedia)

LOUGHTON - Britská polícia zatkla v pondelok neskoro večer 51-ročného muža pre podozrenie z vraždy po tom, ako 12-ročný chlapec zomrel, keď do neho narazilo auto pred školou v meste Loughton.

Polícia v grófstve Essex uviedla, že muža z Loughtonu zatkla tiež pre podozrenie z pokusu o vraždu v šiestich prípadoch. Čelí aj obvineniam, že spôsobil svojou jazdou zranenia, nezastavil na mieste kolízie a viedol vozidlo bez poistenia.

Útočník Terry Glover a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Essex Police)

K zatknutiu došlo po tom, ako polícia informovala, že pátra po miestnom obyvateľovi Terrym Gloverovi v súvislosti s incidentom, ktorý sa stal krátko po skončení vyučovania približne o 15.20 h miestneho času (16.20 h SEČ). Štyria tínedžeri, ktorí sú pravdepodobne študentmi strednej školy Debden Park, a 53-ročná žena utrpeli zranenia, keď do nich vozidlo vrazilo na chodníku.

Ich zranenia nie sú podľa polície život ohrozujúce. "Domnievame sa, že zrážka bola zámerná a začali sme vyšetrovanie vraždy," uviedla policajná dôstojníčka Tracey Harmanová podľa spravodajskej televízie Sky News.

Muž v Británii zámerne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Pätnásťročný chlapec, ktorý utrpel zranenia, v nemocnici povedal BBC, že podľa neho tak šofér urobil úmyselne. Okrem neho bol zranený ďalší pätnásťročný a trinásťročný chlapec, šestnásťročná dievčina a päťdesiattriročná žena. Podľa médií nie je nikto z nich v ohrození života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa London Crime LDN (@london_crimeldn),

 

Viac o téme: ChlapecŠkolaSmrťZrážkaPolícia Veľká BritániaLoughton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu