Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Žena žiarlila na kolegyňu (†52): Horor v byte, jej rozrezané telo hodila do vody a hlavu zakopala

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/CNEWS)

PARÍŽ - Vo francúzskom Toulouse súdia ženu obvinenú z vraždy jej kolegyne, rozštvrtenia jej tela a pohodenia častí do vody. Sophie Masalaovú (55) zadržali v máji 2016 dva týždne potom, čo obeť zomrela na úder fľašou od vína do hlavy. Masalaová sa k zabitiu Marilyn Plancheovej (†52) priznala, zaútočila na ňu pri hádke v jej byte. Súdenej žene hrozí až doživotný trest, napísal server britskej televíznej stanice BBC. Očakáva sa, že proces sa skončí už tento piatok.

Dve tínedžerky zmrzačili a uškrtili kamarátku (†17): FOTO Z dôvodu vraždy zostáva rozum stáť

Končatiny Marilyn Plancheovej boli objavené v igelitových taškách v prieplave Canal du Midi. Jej trup sa nachádzal v neďalekom kufri. Podľa prokuratúry cítila obvinená žena k svojej kolegyni nenávisť a v práci na ňu žiarlila. Plancheová pracovala dlhé roky v agentúre, ktorá pomáhala hendikepovaným s hľadaním práce. Masalaová tam bola zamestnaná tiež, v čase vraždy ale iba niekoľko mesiacov.

Obvinená žena priznala, že na svoju obeť zaútočila, avšak odmietla, že by ju mala v úmysle zabiť. Psychiatri ženu, ktorá je matkou dvoch detí, vyhlásili za spôsobilú zúčastniť sa súdneho procesu. Podľa advokáta, ktorý zastupuje rodinu obete, prípad ukázal "mimoriadnu neľudskosť" Masalaovej.

Podľa policajných správ navštívila Masalaová svoju kolegyňu 12. mája 2016 v jej byte, kde Plancheová žila sama. Došlo medzi nimi k hádke a susedia následne začuli výkriky. Súdená žena podľa vyšetrovateľov svoju obeť udrela do hlavy fľašou od vína, potom ju nechala ležať na zemi a odišla domov za svojím manželom a dvoma deťmi.

O pár dní neskôr sa ale podľa všetkého vrátila do bytu s pílou a nožom. Ako vyšetrovatelia zistili, časti tela odviezla v igelitových taškách pomocou vozíka zo supermarketu a hodila do vody. Hlavu obete odniesla v batohu. Neskôr ju objavili pochovanú v záhrade vedľa bytu Masalaovej.

Viac o téme: VínoFľašaVraždaúder do hlavy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu