Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Policajti zbierali opitého muža, predstavil sa im ako Paris Hilton, nehorázne, koľko nafúkal

(Zdroj: MP Brno)

BRNO – Na Heršpickú ulicu v Brne vyrazila po telefonickom upozornení v piatok (25.10.) popoludní hliadka mestskej polície. Žena na linke 156 popísala bezvládne ležiaceho muža, okolo ktorého sa povaľujú vypité fľaše tvrdého alkoholu.

„Znečisteného a podľa všetkého silne podnapitého muža policajti našli vo chvíli, keď sa pokúšal zdvihnúť zo zeme. To sa mu podarilo až na niekoľký pokus a hliadka ho vzhľadom na jeho stav vyzvala, aby si sadol a nespôsobil si tak prípadným pádom zranenie,” uviedla hovorkyňa Tereza Kadrnožková.

Muž najprv popieral, že by konzumoval akýkoľvek alkohol a policajtom sa predstavil najprv ako Portugalec a následne ako Paris Hilton. Žarty šli bokom vo chvíli, keď nadýchal 3,02 promile a policajti mu oznámili, že je podozrivý zo znečistenia verejného priestranstva.

„Teraz už hodnoverne stotožnený tridsaťtriročný muž popísal, že rozhádzané fľaše, ohorky a vysypané zápalky sú vraj dôsledkom smútenia pre nedávno zomretého kamaráta, ktorému sa neúspešne pokúsil zapáliť sviečku. Podozrenie z priestupku s ním prerokuje správny orgán, muž totiž vzápätí zamieril na záchytnú stanicu,” dodala hovorkyňa.

Viac o téme: Alkohol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu