Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragická nehoda v Poľsku: Muž v aute nemal šancu, FOTO hrôzostrašné zábery po zrážke

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Policja krajowa Plonsk)

VARŠAVA – Americký turista sa vybral na cestu okolo sveta, púť však neplánovane ukončil v Poľsku. Muž na osobnom aute prešiel do protismeru a zrazil sa a Američanom prevážajúcim tzv. fínsky domček. K tragickej nehode došlo v utorok v poľskom meste Pavlovo v Mazovieckom vojvodstve.

Podľa polície vodič Audi (†53), obyvateľ neďalekého Dluznieva, ktorý cestoval smerom na Gdaňsk, z neznámych dôvodov prešiel do druhého jazdného pruhu a následne sa čelne zrazil s nákladným autom. Vodič osobného auta vošiel pod nákladný automobil, ktorý šoféroval Američan. 

Muž bol na mieste mŕtvy

Muž z osobného automobilu bol na mieste mŕtvy. Ukázalo sa, že druhým vodičom je 60-ročný americký občan, ktorý bol prevezený do nemocnice v Płońsku s poranenými dolnými končatinami. Podľa miestnych novín došlo k nehode okolo šeistej hodiny večer na štátnej ceste v Pavlove. 

Tragická nehoda v Poľsku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Policja krajowa Plonsk)

Príčiny nehiody vyšetruje polícia

Príčiny nehody vyšetruje polícia. Americký vodič bol podľa dychovej skúšky triezvy a jazdil podľa predpisov. Podľa poľskej motoristickej stránky Interia bol vodičom kamiónu cestovateľ Sunil Hedge, ktorý sa v roku 2014 vydal na cestu okolo sveta. Výlet bude pravdepodobne musieť skončiť v Poľsku, pretože jeho nákladné auto bolo vážne poškodené.

Sunil Hedge zostavil svoj úžasný obytný automobil z prvkov nákladného auta Fuso Canter 4 x 4 s motorom 175 HP. Američan namontoval na zadnú časť nákladného vozidla tzv. fínsky dom, v ktorom žil počas mnohých rokov cestovania. Auto bolo vybavené solárnymi kolektormi, elektrickou inštaláciou a systémom na čistenie vody.

Viac o téme: AudiHaváriaMŕtvyPoľskoFínsky dom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu