Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Český boháč sa mstí svojej exsnúbenici: Pikantné FOTO, ako si užíva so striptérkami!

Margarida Aranhaová a Miloš Kant. Zobraziť galériu (7)
Margarida Aranhaová a Miloš Kant. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Zásnuby na červenom koberci na filmovom festivale vo francúzskom Cannes vyšli nazmar. Láska staršieho boháča z Česka a mladej milenky totiž rýchlo stroskotala. Bývalá striptérka ho vymenila za podstatne mladšieho a majetný Čech si užíva s množstvom žien, o čom vypovedajú najnovšie snímky, o ktorých sa špekuluje, že sú odkazom pre jeho ex, ktorá ho obvinila zo zneužitia jej fotiek.

Šesť týždňov po tom, čo český milionár Miloš Kant (63) spoznal bývalú portugalskú striptérku a modelku Margaridu Aranhaovú, pokľakol si pred ňou rovno na červenom koberci v Cannes.    

Na snímke Miloš Kant, ako Margaridu Aranhaovú žiada o ruku.
Zobraziť galériu (7)
Na snímke Miloš Kant, ako Margaridu Aranhaovú žiada o ruku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Margarida (25) s neváhala ani sekundu a mužovi, ktorý by jej mohol byť pokojne aj otcom, povedala áno. Avšak dnes, necelé tri mesiace po romantických zásnubách, je ale všetko úplne inak.

Na snímke Margarida Aranhaová, ako Milošovi Kantovi povedala áno.
Zobraziť galériu (7)
Na snímke Margarida Aranhaová, ako Milošovi Kantovi povedala áno.  (Zdroj: profimedia.sk)

Miloš a Margarida už nie sú pár. Ani jeden z nich po rozchode s médiami príliš nekomunikoval a jeden na druhého ani nevyťahovali špinu.

Česko-švajčiarsky majiteľ nočného klubu si po rozchod dokonca obratom zrušil svoj instagramový účet, ktorý bol plný fotiek jeho o 38 mladšej prsnatej milenky.  

Na konci júla si však na sociálnej sieti založil nový účet. Na jeho Instagram v priebehu pár dní pribudli desiatky snímok. Tie ho zachytávajú s tanečníčkami v jeho klube.

Miloš Kant
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram/milos_kant)

Zo záberov je zrejmé, že starší boháč si užíva vo veľkom. Svedčia o tom viaceré snímky s polonahými ženami. Napríklad na jednej hryzie dievčinu do ľavej polovičky, iná zas zachytáva, ako dotyčná úplne nahá pláva v bazéne.

Miloš Kant
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram/milos_kant)

Zdá sa však, že Kant nie je jediný, kto si v súčasnosti užíva. Margarida za ním dlho nesmútila, lebo krátko po rozchode bola videná na pláži s portugalským hercom Angelom Rodriguesom (31).

Miloš Kant
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram/milos_kant)

Ako uviedol blesk.cz, Kant sa vrátil na Instragram po tom, čo sa Margarida posťažovala, že jeho nočný klub neoprávnene použil jej fotku na propagačné účely. Udialo sa tak v tom čase, keď už nebola v jeho v klube zamestnaná. Podľa jej tvrdenia podniku neposkytla nijaké oprávnenie, aby mohol jej snímky použiť. Je teda otázne, či sú bizarné snímky na Kantovej sociálnej sieti reakciou na jej sťažnosť.        

Viac o téme: Miloš KantMargarida Aranhaová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu