Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž chcel masturbovať pod schodami v paneláku: FOTO Jeho márnu snahu ukončili až policajti

Nahý muž sa snažil masturbovať pod schodami v paneláku.
Nahý muž sa snažil masturbovať pod schodami v paneláku. (Zdroj: MP/Týdeník policie)

PŘEROV - Polícia u našich susedov riešila kuriózny prípad. V pondelok prijali na tiesňovej linke žiadosť o zákrok proti neznámemu nahému mužovi, ktorý sa schoval v panelovom dome pod schody a masturboval.

Strážnikov po príjazde kontaktoval oznamovateľ a pustil ich dovnútra. Na ich prekvapenie skutočne našli nahého muža, ktorý ležal pod schodami. "Naháč sa snažil, ako len mohol, aby dosiahol erekciu," napísala česká polícia na svojej stránke "Vzhľadom na to, v akom stave sa nachádzal, veľmi sa mu to nedarilo a zvyšok jeho snahy ukončili strážnici dôraznou výzvou," dodala polícia. 

Opilec v zoo dostal hlúpy nápad a preliezol plot: Zážitok pre návštevníkov, VIDEO jazdy na žirafe

Po tom, ako sa muž obliekol a preukázal dokladom totožnosti, policajti zistili, že je to známa firma a občas, keď je pod vplyvom alkoholu, tak sa uchyľuje k podobnému správaniu sa. Ako však poznamenala polícia, vždy sa ukryje a svojmu "snaženiu" sa oddáva mimo dohľadu verejnosti. Polícia ho preto napomenula a nasmerovala domov. 

Príbeh snaźiaceho sa naháča sa však týmto neskončil. O asi hodinu neskôr na polícia volala vydesená žena s tým, že do predzáhradky jej domu vstúpil neznámy muž a zaspal na schodoch. Strážnici, po príchode na miesto, zistili, že ide o starého známeho, tak ho zobudili a odprevadili domov. Našťastie, tentokrát oblečeného.

Viac o téme: MasturbovanieNahý mužPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu