Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Keď otec zbadal synovu izbu, úplne onemel: FOTO Neuveriteľné, ako ju zanechal vlámač!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/NR)

MARLBOROUGH – V americkom meste došlo k netradičnému vlámaniu. Neznámy návštevník sa minulý týždeň vkradol do domu Nata Romana. Na veľké prekvapenie majiteľa okrem neporiadku z domu nič nezmizlo. Páchateľ totiž ustlal postele, povysával a vydrhol záchod.

Ako uvádzajú noviny.sk, keď Nate Roman a jeho syn prišli domov, hneď si všimli odomknuté dvere. To však Nata neprekvapilo, pretože ich aj predtým občas zabudol zamknúť. Zarážajúca však bola vôňa čistiacich prostriedkov, ktorou nasiakol celý dom.

Potom si všimol, že dvere, ktoré nechával otvorené, niekto zavrel. Izba jeho syna, ešte ráno ako po výbuchu, žiarila čistotou. Rovnako tak aj kúpeľňa. „Vydesilo ma to. Keď som videl synovu upratanú izbu, zavolal som políciu,“ povedal.

Nešlo o vlámanie, páchateľ totiž nič neodcudzil ani nezničil. Podľa senzorov pri hlavnom vchode sa v dome zdržal asi 90 minút. Zanechal po sebe dokonca ruže poskladané z toaletného papiera. Keďže však nezamkol dvere a nezapol alarm s kamerami, polícia nemá stopu. 

Keď otec zbadal synovu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/NR)

Majiteľ domu si myslí, že k nemu omylom prišla upratovacia firma. Kvety z toaletného papieru totiž musel podľa neho robiť profesionál. A kuchyňa bola na rozdiel od iných častí domu nedotknutá. 

Pre istotu dal vymeniť zámky na dverách, papierové ruže si však nechal ako suvenír. Udalosť zverejnil na Facebooku a hneď dostal varovanie, že neznámi páchatelia sa môžu zamerať na jeho malého syna. Polícia pátra po neznámom poriadkumilovnom človeku. 

Viac o téme: DomUpratovanieOtecSynMarlborough
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu