Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pátranie po Slovenke v Prahe skončilo tragicky: Zuzku (†37) našli kilometre od centra, kam smerovala

Po Slovenke Zuzke pátra česká polícia. Zobraziť galériu (3)
Po Slovenke Zuzke pátra česká polícia. (Zdroj: Facebook/H.S.)

PRAHA - Zuzka (†37), ktorá dlhodobo žila v českej metropole, nastúpila 14. apríla na električku na zastávke Lipanská v pražskej mestskej časti Žižkov. Smerovala do centra, išla si zacvičiť jogu. Odvtedy sa po nej zľahla zem, nik netušil, čo sa stalo. Po Slovenke pátrala polícia. Žiaľ, našli už len jej bezvládne telo.

Zuzku hľadali aj jej blízki. Do poslednej chvíle verili, že si vypočujú radostnú správu, že sa ich milovaná nájde.

Posledný bozk

Matka dvoch malých detí mala dať manželovi Gustavovi pusu na rozlúčku. "Povedala, že sa vráti o ôsmej. To bolo posledné, čo mi povedala," opísal pre televíziu Prima zdrvený manžel. V tom čase netušil, že pátranie bude mať smutný koniec.

Zvrat v prípade záhadnej nehody v Žiari: V hlavnej úlohe vystupuje okresná šéfka SaS, hľadá ju polícia

Opísal, že Zuzka sa ponáhľala, doma si zabudla mobilný telefón. Navyše nemala pri sebe ani doklady. Tie jej totiž ukradli na služobnej ceste. Posledný kamerový záznam zachytil, ako nastúpila do električky. Mierila na zastávku Národní třída do centra mesta. Išla si zacvičiť jogu. 

Hľadaná Zuzana Vizcardo Mravová.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Krimi zpravodaj pro Prahu)

Tri dni nezvestná

Policajný hovorca Jan Rybanský v stredu uviedol, že v rámci vyšetrovania policajti prehľadávajú Šárecké údolí. Na miesto vyslali aj policajný vrtuľník. Pátrali tiež špeciálne jednotky a kynológ so psom. Výjazdová skupina sa presunula až k vodnej nádrži Džbán. Miesto, ktoré je od centra Prahy vzdialené približne 10 kilometrov, zaistili páskami. Informácie o tom, čo ich priviedlo práve sem, nie sú známe.

Po Slovenke Zuzke pátra
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/H.S.)

Pátranie napokon nemalo šťastný koniec. Informoval o tom český portál Blesk. Vyšetrovanie prípadu prevzali kriminalisti, ktorí zisťujú, za akých okolností žena zomrela. Zuzana bola matkou dvoch detí - päťročného chlapčeka a len ročného dievčatka. 

Viac o téme: NezvestnáPrahaSlovenkaZuzana Vizcardo Mravová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu