Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Úchylné! Tréner (20) znásilňoval žiačky, plavecké centrum muselo v bazéne zabezpečiť dozorcu

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Getty Images)

SYDNEY – Učiteľ plávania Kyle James Henk Daniels (20) čelí závratnému počtu obvinení zo sexuálneho obťažovania svojich žiačok. Podľa denníka Daily Mail mal nevhodne ohmatávať a viackrát brutálne sexuálne zneužívať dievčatá, ktoré učil plávať. Išlo o žiačky vo veku od päť do desať rokov!

Mladý učiteľ plávania údajne znásilnil jedno dieťa osemkrát za tri týždne! Podľa súdnych dokumentov mal pohlavný styk a dopúšťal sa trestných činov sexuálneho charakteru na žiakoch ešte aj 10 dní predtým, než ho zatkli v dome jeho rodičov v Balgowlah v severnom Sydney.

Krásne telo, hnusná duša.
Zobraziť galériu (4)
Krásne telo, hnusná duša.  (Zdroj: Facebook)
Daniels, študent športovej vedy na University of Sydney, bol 12. marca zatknutý a obvinený zo spáchania 31 sexuálnych trestných činov na ôsmich dievčatách, ktoré vlani a začiatkom tohto roka učil plávať v plaveckom centre Mosman v Sydney. Prokurátori zakázali Danielsovi akýkoľvek kontakt s obeťami. Danielsov právnik však povedal, že jeho klient všetko dôrazne poprel.

Súdne dokumenty odhalili Danielsove trestné činy, ktoré sa začali v januári 2018 opakovaným sexuálnym útokom na desaťročné dievča. Útočil aj na ďalšie dve dievčatá, z ktorých jedna mala päť rokov. Daniels údajne vlani spáchal celkovo 14 trestných sexuálnych činov. Pri ďalších ôsmich príležitostiach sa údajne sexuálne dotýkal mladých dievčat, keď ich učil plávať. Obvinenia proti Danielsovi donútili vedenie plaveckého centra, kde predtým pracoval, najať dozorcov k bazénu, ktorí by sledovali zamestnancov.

Na FB má stránku, kde obhajuje svoje úspechy.
Zobraziť galériu (4)
Na FB má stránku, kde obhajuje svoje úspechy.  (Zdroj: Facebook)
​Centrum EzySwim, ktoré realizuje plavecký program, ale nevlastní plavecké centrum Mosman, informovalo rodičov, že „prekročí“ štandardné bezpečnostné požiadavky. „Vo svetle týchto hrozných tvrdení, ktoré sa týkajú bývalého inštruktora centra, však zavádzame dodatočné bezpečnostné opatrenia, ktoré sú nad rámec praxe, takže rodičia si môžu byť istí, že deti sú čo najbezpečnejšie. V rámci toho sa naši učitelia zúčastňujú na ďalšom vzdelávaní o ochrane detí a bezpečnosti prostredníctvom organizácie Swimming Australia. Zabezpečujeme tiež, aby bol v bazéne prítomný ďalší dozor.“
Synak a hrdí rodičia.
Zobraziť galériu (4)
Synak a hrdí rodičia.  (Zdroj: Facebook)
Minulý týždeň sa zistilo, že na Danielsa sa rodičia sťažovali už v auguste minulého roka pre údajné „nevhodné držanie“. Sťažnosť však nebola postúpená príslušným orgánom pre medzeru v právnych predpisoch.

Daniels strávil po zatknutí vyše týždňa za mrežami, potom bol prepustený na kauciu 100-tisíc USD, musí sa však denne hlásiť na polícii, nesmie vstúpiť do bazéna a musel tiež odovzdať pas.
Pred miestny súd v Manly má predstúpiť 8. mája 2019.

 

Viac o téme: PlávanieTrénerAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu