Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nečakaná streľba uprostred Kolína: Polícia zadržala jedného muža, vybavovanie si účtov gangu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BERLÍN - V centre západonemeckého Kolína nad Rýnom sa dnes ozvali výstrely. V blízkosti dómu bol zadržaný muž so strelnou zbraňou, informoval server denníka Bild. Podľa svedkov z miesta ušli muž a žena a ďalší muž odišiel pešo. Podľa polície by incident mohol súvisieť s pôsobením motorkárskych gangov. Médiá nehovoria o žiadnych prípadných zranených.

Polícia podľa Bildu zadržala jedného podozrivého pri stanici metra Breslauer Platz po streľbe, ktorá sa odohrala krátko po 14:00 SEČ neďaleko kolínskej katedrály či priľahlého hlavnej stanice. Podľa očitých svedkov z miesta činu ušli v osobnom automobile jeden muž a žena a ďalší muž sa vydal pešo smerom k brehu Rýna.
 
Streľba sa odohrala pred budovou v ulici Alteburger Strasse. Polícia okolie objektu uzavrela. Polícia nevylučuje, že sa vo vnútri nachádzajú ďalší ozbrojenci. Dom prišlo prehľadať špeciálne policajné komando. Zadržaným mužom je podľa Bildu člen motorkárskeho gangu. Polícia teraz vyšetruje, či čin nesúvisí s vybavovaním účtov v prostredí motorkárskych gangov.
Viac o téme: StreľbaKolín nad Rýnom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu