Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najstrašnejší začiatok zimy: VIDEO Babička (†60) stúpila na chodník, o pár sekúnd bola mŕtva

Ľad zasiahol ženu do hlavy. Zobraziť galériu (3)
Ľad zasiahol ženu do hlavy. (Zdroj: YouTube)

ALMATY - Bezpečnostná kamera zachytila hroznú tragédiu, ktorá sa odohrala v utorok napoludnie v kazašskom meste Almaty. Dôchodkyňu, ktorá vystúpila z auta a kráčala po zamrznutom chodníku, zasiahol veľký kus ľadu uvoľnený zo strechy a trafil ju priamo do hlavy. Natalia Shamuzovová nemala najmenšiu šancu na prežitie.

Najhorší zážitok dovolenkárov v Taliansku: VIDEO Na mesto sa rútilo vodné tornádo

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Kus ľadu trafil ženu tak nešťastne, že bola na mieste mŕtva. Otrasný incident sa stal priamo pred očami istej okoloidúcej, ktorá však okamžite utiekla. Záchranárov privolal ďalší svedok. "Prišiel som bližšie a uvidel som, že z jej hlavy nezostalo skoro nič," uviedol podľa portálu MailOnline Rustem Tolemis. Ostatní ľudia chodili okolo, akoby sa nič nestalo. Neskôr časť ulice uzavreli.

Najstrašnejší začiatok zimy: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/KTKNews)

Miestne správy tvrdia, že rodina dôchodkyne sa chystá žalovať mesto, ktoré je zodpovedné za odstránenie potenciálne smrteľných cencúľov visiacich z budov. Dodávateľ služby túto budovu údajne už očistil, ale zrejme na niečo zabudol. Zábery kazašskej televízie KTK TV ukazujú, že z budovy visí ešte kopec ďalších cencúľov.

Najstrašnejší začiatok zimy: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/KTKNews)

Polícia označila incident za "tragickú nehodu". Miestne úrady uviedli, že sú v kontakte s príbuznými mŕtvej ženy a sú pripravené im poskytnúť všetku potrebnú pomoc pri organizovaní pohrebu. Taktiež prisľúbili, že budú rodinu podporovať. Ako sa však zdá, prípad možno skončí na súde.

Viac o téme: ĽadCencúľKazachstan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu