Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Melania Trumpová rešpektuje svojho manžela, no nesúhlasí s krokmi, ktoré robí na internete

Melania Trumpová
Melania Trumpová (Zdroj: SITA/AP)

KÁHIRA - Prvá dáma Spojených štátov Melania Trumpová v sobotu vyhlásila, že nie vždy súhlasí s príspevkami, ktoré jej manžel Donald Trump zverejňuje na Twitteri. Jej vyjadrenie zaznelo počas prehliadky pyramíd v egyptskej Gíze, ktorú navštívila v rámci svojho afrického turné.

"Nie vždy súhlasím s tým, čo (Donald) tvítuje. A hovorím mu to. Poviem mu môj úprimný názor i radu," povedala Trumpová novinárom stojac pred sochou Sfingy. Zároveň však priznala, že jej manžel ju "niekedy počúva a niekedy nie". Vyjadrenie jej vlastného názoru a pocitu je však pre ňu osobne veľmi dôležité.

Na otázku, či a niekedy manželovi povedala, aby odložil svoj telefón, odpovedala so smiechom, že "áno". Agentúra AP zdôraznila, že išlo o neobvyklý improvizovaný rozhovor Melanie Trumpovej s novinármi. Manželka amerického prezidenta v sobotu priletela do Egypta z Kene, pred ktorou navštívila ešte Malawi a Ghanu. V Káhire sa stretla s egyptským prezidentom Abdalom Fattáhom Sísím a jeho manželkou Entissar a potom absolvovala prehliadku pyramíd v neďalekej Gíze. 

Svoju cestu po štyroch krajinách Afriky označila za "úžasnú" skúsenosť. Vyjadrila pritom nádej, že ľudia budú hovoriť o skutočnej náplni jej cesty a nie o tom, čo mala počas nej oblečené. Trumpová v Afrike okrem iného propagovala svoju iniciatívu v prospech detí Be Best, ktorej cieľom je podporovať zdravý životný štýl, pozitívne využívanie internetu a bojovať proti drogovej závislosti.

Viac o téme: Donald TrumpMelania Trumpová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu