Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Študentka zostala v šoku: VIDEO Po obťažovaní na ulici ju muž udrel, poriadne mu to spočítala

(Zdroj: YouTube/Marie Laguerre)

PARÍŽ - Dvadsaťpäťročného muža, ktorý v júli udrel na parížskej ulici študentku, ktorá si nenechala páčiť jeho slovné obťažovanie, poslal včera súd do väzenia. Mladík si bude musieť za mrežami odpykať pol roka a ďalších šesť mesiacov väzenia dostal podmienečne. Prípad napadnutia ženy, ktorá sa s útočníkom nepoznala, vyvolal značnú pozornosť vďaka tomu, že ho zachytili pouličné kamery.

FOTO posledných okamihov pred vraždou: Kopance a bitka vo výťahu, manželku vyhodil z balkóna

Firas M. bude musieť okrem pobytu za mrežami 22-ročnej študentke Marii Laguerrovej vyplatiť odškodné vo výške 2000 eur. Súd zároveň rozhodol, že musí podstúpiť protidrogovú a protialkoholickú liečbu a absolvovať kurz zameraný na potlačenie jeho násilných sklonov. Zároveň mu zakázal nadviazať so svojou obeťou akýkoľvek kontakt.

Správy o incidente na parížskej ulici sa dostali do médií po celom svete potom, čo Parížanka Laguerrová informovala o napadnutí na facebooku. Muž ju pred svedkami sediacimi v kaviarni udrel do tváre potom, čo na jeho oplzlé poznámky zareagovala výkrikom: "Drž hubu!".

"Chcela, aby dostal lekciu... Ak to už nikdy neurobí, bude mať pocit, že vyhrala," komentoval motiváciu svojej klientky právny zástupca Laguerrovej.

Onedlho po zverejnení videa s napadnutím študentky schválil francúzsky parlament zákon sprísňujúci postih za oplzlé poznámky na adresu žien na verejnosti. Na Firasa M. sa však nový zákon ešte nevzťahoval.

Viac o téme: ObťažovanieVäzenieúderParížanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu