Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poľsko zasiahla tragická nehoda: Audi a Škoda na totálku! Päť mŕtvych, medzi nimi rodičia s dieťatkom (†2)

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: OSP.pl)

VARŠAVA - Vo štvrtok v noci krátko pred 22. hodinou sa stala tragická nehoda na obchvate poľského mesta Nysa, ktoré sa nachádza blízko hraníc s Českom. Pri zrážke dvoch osobných áut zahynulo až päť osôb. V audi s nemeckými registračnými značkami sedeli manželia a ich dve deti, v druhom vozidle dvaja mladí muži. O život prišli všetci okrem jedného z detí, ktoré s vážnymi zraneniami previezli do nemocnice v Opole.

Nehoda Čechov v Rakúsku: FOTO Žena chcela vyparkovať, z auta sa stal raft, prúd ich unášal pol kilometra

"Situácia na mieste vyzerala strašidelne, dve autá a šesť osôb vo vnútri týchto vozidiel. Situácia bola skutočne vážna podľa síl, ktoré boli prvé na mieste," uviedol pre fakt.pl kapitán zasahujúcich hasičov.

Poľsko zasiahla tragická nehoda:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: OSP.pl)

Napriek úsiliu všetkých záchranných zložiek sa už podľa web stránky poľských hasičov nedalo pomôcť 40-ročnému vodičovi audi, jeho 36-ročnej manželke ani ich dvojročnému dieťaťu. Pri zrážke vyhasli aj životy 30-ročného vodiča Škody a jeho 20-ročného spolujazdca, ktorí boli zamestnancami stavebnej firmy z Prudnika.

Poľsko zasiahla tragická nehoda:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: OSP.pl)

Jediným preživším je štvorročné dieťa nemeckej rodiny, ktoré bolo v kritickom stave prevezené letecky do nemocnice.

Presné okolnosti tragédie nie sú známe, ale podľa neoficiálnych informácií, ktoré sa podarilo získať portálu fakt.pl s najväčšou pravdepodobnosťou jeden z vodičov zaspal za volantom. Po nehode bol obchvat mesta uzatvorený v oboch smeroch a polícia vykonávala úkony potrebné na zistenie príčin nešťastia.

Viac o téme: NehodaZrážkaPoľskoNysa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu