Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kuriózny prípad na letisku: Rozprávková víla vyčíňala na palube lietadla

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Muž oblečený v kostýme víly Cililing známej z rozprávky o Petrovi Panovi musel pre nevhodné správanie opustiť lietadlo, ktoré malo štartovať z londýnskeho letiska Stansted. S odvolaním sa na miestnu políciu o tom v piatok informovala agentúra AP.

Cestujúci na palube lietadla nízkonákladovej leteckej spoločnosti Ryanair, ktoré malo namierené do poľského Krakova, opísali, ako polícia pred odletom vyviedla z lietadla dvoch mužov. Jeden z nich mal oblečené zelené šaty a krídla typické pre rozprávkovú vílu.

Polícia potvrdila, že mužov zákona povolali v piatok ráno pretože „dvaja muži spôsobovali v lietadle problémy". Dotyční plne spolupracovali, keď ich polícia vyzvala, aby opustili lietadlo, píše AP a dodáva, že muži neboli zatknutí. 

Spoločnosť Ryanair uviedla, že aj pre tento a podobné incidenty letecká spoločnosť nedávno vyzvala k obmedzeniu predaja alkoholu na letiskách, konkrétne na dva alkoholické nápoje na jedného cestujúceho. Írska letecká spoločnosť je presvedčená, že letiská by mali „obmedziť nadmerné pitie alkoholu... a nie umožniť pred odletom cestujúcim piť bez obmedzenia".

Viac o téme: MužLietadloVyvedenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu