Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Švédska princezná Madeleine poriadne prekvapila: Kráľovskú rodinu vymenila za slnečnú Floridu

Švédska princezná Madeleine
Švédska princezná Madeleine (Zdroj: SITA/AP)

ŠTOKHOLM - Švédska princezná Madeleine sa so svojou rodinou plánuje čoskoro presťahovať do Spojených štátov. S odvolaním sa na vyhlásenie švédskeho kráľovského paláca o tom vo štvrtok informovala agentúra DPA.

Princezná Madeleine (36) sa s manželom Christopherom O'Neillom, podnikateľom s dvojakým britsko-americkým občianstvom, a troma deťmi, plánuje už na jeseň usadiť na Floride. Tento krok je podľa vyhlásenia paláca vhodne načasovaný, keďže všetky deti páru sú ešte v predškolskom veku. Dvojica má dovedna troch potomkov: 4-ročnú princeznú Leonore, 3-ročného princa Nicolasa a princeznú Adrienne, ktorá sa narodila v marci. 

Madeleine je najmladším dieťaťom švédskeho kráľa Karola XVI. Gustáva a kráľovnej Silvie. Princezná plánuje v USA pokračovať vo svojej práci pre neziskovú nadáciu World Childhood Foundation, ktorú založila jej matka. O'Neill bude pokračovať vo svojich podnikateľských aktivitách v Európe a USA.  Dvojica si chce aj po presťahovaní do USA ponechať svoj dom v Štokholme, vzdá sa však toho, ktorý má v Londýne. Pár už v minulosti žil nejakú dobu v New Yorku.

Viac o téme: PrinceznáŠvédskoMadeleine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu