Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Turista navštívil Prahu a ostal v šoku: Začal diskusiu, ktorá baví celý internet

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: reddit/_alphabetagamma_)

BRATISLAVA - Na neznáme zariadenie narazil turista v jednom z hotelov v Prahe. V snahe zistiť, o aký prístroj ide a na čo slúži sa obrátil na internetové fórum. Vynaliezavé odpovede užívateľov na seba nenechali dlho čakať. Celá situácia je o to zábavnejšia, že ide o obyčajný radiátor.

„Je to pilier Slovanskej technológie,“ uvádza najúspešnejší komentár na Facebooku, kam sa unikátna diskusia dostala tiež. „Ďalej funguje ako klimatizácia, interkom, sušička prádla, hudobný nástroj, zdroj príjmu pre bezdomovcov, vyhrievané kreslo, terárium pre pavúky a, samozrejme, umelecké dielo,“ uzavrel užívateľ z Prahy. Jeho komentár sa páčil skoro trom tisíckam používateľov.

Ľudia sa v reakciách na otázku Inda, ktorý podľa jeho slov „nikdy nič podobné nevidel“, predháňajú o najvtipnejšiu odpoveď. „Je to populárne komunikačné zariadenie,“ vychvaľoval príspevok schopnosť radiátora prenášať zvuk aj cez steny. „Najpopulárnejšie je na neho hrať okolo tretej v noci,“ hovoril o tradícii hrania na tento „hudobný nástroj“ iný diskutujúci.

Turista navštívil Prahu a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reddit/_alphabetagamma_)

Na príspevok reagovali ľudia po celom svete. „Ženy ho využívajú ako sušičku spodnej bielizne,“ znela jedna odpoveď. Druhá o zariadení na rozvod tepla hovorila ako o zmenšenom „modeli černobyľského reaktora".

Na fóre Reddit, kde sa originálny príspevok objavil, ľudia o radiátore hovorili ako o „prístroji na ťažbu bitcoinu“, „držiaku na prádlo“, či „starožitnom akordeóne“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu