Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nemecká polícia našla ženskú mŕtvolu: Smutná správa, zrejme ide o hľadanú Susanne

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WIESBADEN - Nezvestná 14-ročná Susanna Maria F. z nemeckého mesta Mainz je zrejme mŕtva. Aj keď prokuratúra a polícia avizovali tlačovú konferenciu vo Wiesbadene až na štvrtok, viaceré internetové vydania nemeckých periodík vrátane Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) a Bild informujú s odvolaním sa na vyšetrovateľov, že zahrabané mŕtve telo, ktoré sa našlo v stredu popoludní vo Wiesbadene-Erbenheime, patrí zrejme nezvestnej.

Zosnulá sa podľa prvých poznatkov kriminalistov stala obeťou nešpecifikovaného trestného činu. Delikt sexuálneho charakteru podľa informácií denníka Bild nie je možné vylúčiť. Susanna bola v osudný 22. májový deň s priateľmi v centre Wiesbadenu. Večer však nedorazila domov, jej mobilný telefón bol vypnutý.

Polícia zintenzívnila v pondelok na základe nedeľňajšieho podnetu istého svedka pátranie po možnej obeti násilného trestného činu a súčasne začala pátrať po eventuálne podozrivom. Indície naznačovali, že by ním mohol byť 20-ročný Iračan. Ako vyplýva z informácií FAZ, podozrivý opustil Nemecko spoločne s príbuznými už pred niekoľkými dňami a medzičasom by sa mal zdržiavať v Iraku. Rodina bývala naposledy v ubytovni vo Wiesbadene-Erbenheime.

Viac o téme: PátranieMŕtve teloNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu