Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľká policajná akcia v Innsbrucku: Zamerali sa na ilegálne prostitútky a nevestince

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

INNSBRUCK - Rakúska polícia vypátrala v Innsbrucku v spolkovej krajine Tirolsko 18 ilegálnych prostitútok, ktoré vykonávali najstaršie povolanie v hoteloch, súkromných bytoch, ale aj na internáte. Osem z nich zadržali. Tamojšie úrady zároveň rozhodli o uzavretí piatich ilegálnych nevestincov v bytových priestoroch. S odvolaním sa na policajné zdroje informovala o výsledkoch operácie s krycím názvom Lenz 18 vo štvrtok tlačová agentúra APA.

Vyšetrovatelia podľa rovnakých zdrojov naďabili v jednom z miestnych internátov na tri Maďarky, ktoré podľa polície ponúkali svoje služby prostredníctvom známych webových platforiem a voči ktorým už vyniesli právoplatný zákaz pobytu v krajine. Všetky preto zadržali a vyhostili.

V jednom z bytov objavili kriminalisti Haiťanku, ktorá ponúkala svoje služby ilegálne vo vysokom štádiu tehotenstva. Pre policajtov nebola táto žena neznámou už z minulosti. Prípad vyšetrujú aj pre podozrenie z podvodného konania v dôsledku poberania sociálnych dávok.

V troch rôznych hoteloch polícia identifikovala ženy, ktoré tam evidentne ponúkali svoje služby. V dvoch prípadoch išlo o ruské občianky, vybavené turistickými vízami, ktoré im neodkladne zneplatnili a vyzvali ich, aby neodkladne opustili rakúske teritórium.

Viac o téme: ProstitútkyPolicajná akciaNevestinceRakúskoInnsbruck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu