Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Riaditeľ slovenskej firmy (†48) uhorel v Tesle: FOTO Tragická nehoda pri návrate zo služobnej cesty

Riaditeľ topoľčianskej firmy Europlac Reinold Röhr (†48) zomrel po náraze do zvodidiel v blízkosti švajčiarskeho tunela. Zobraziť galériu (3)
Riaditeľ topoľčianskej firmy Europlac Reinold Röhr (†48) zomrel po náraze do zvodidiel v blízkosti švajčiarskeho tunela. (Zdroj: FB/Reinhold Röhr, YouTube/James Munder)

ŠVAJČIARSKO – Riaditeľ firmy Europlac v Topoľčanoch Reinold Röhr (†48) tragicky zahynul pri návrate zo služobnej cesty z Milána na Slovensko. V luxusnom elektromobile Tesla narazil do stredových zvodidiel v blízkosti švajčiarskeho tunela Monte-Ceneri. Ostala po ňom skormútená manželka a tri deti.

Tragédia sa stala vo štvrtok 10. mája v blízkosti švajčiarskeho tunela Monte-Ceneri. Riaditeľ topoľčianskej firmy Europlac Reinold Röhr (†48) sa vracal zo služobnej cesty z Milána za manželkou a troma deťmi.

Reinold Röhr (†48).
Zobraziť galériu (3)
Reinold Röhr (†48).  (Zdroj: FB/Reinhold Röhr, YouTube/James Munder)

Vo svojom elektromobile Tesla z dosiaľ nezistených príčin narazil do stredových zvodidiel. Elektromobil sa následne prevrátil na strechu a začal horieť. Na mieste zasahovali švajčiarski hasiči, ktorí mu, žiaľ, nedokázali pomôcť.

Riaditeľ topoľčianskej firmy Europlac
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Reinhold Röhr, YouTube/James Munder)

„Je nám veľmi ľúto, čo sa stalo. Vyjadrujeme hlbokú sústrasť jeho rodine,“ povedal pre portál cas.sk jeden zo zamestnancov firmy Europlac.

Viac o téme: NehodaSmrťTesla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu