Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krkavčia matka prinútila svoju hendikepovanú dcérku vypiť bielidlo: Bojovala o život

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

INDIANA – Lekári boli zhrození. Na urgentný príjem sa im dostalo malé dievčatko, ktoré malo vážne popáleniny orgánov. Jej matka ju podľa svedectva otca, prinútila vypiť nápoj s bielidlom. Ženu k ohavnému činu viedlo presvedčenie, že zmes bielidla a kyseliny chlorovodíkovej zabije autizmus, ktorým ich dcéra trpela.

Matka z amerického štátu Indiana, podľa informácií zo zahraničných médií, hľadala pomoc na Facebooku. Hľadala dopyt po lieku, ktorý by jej malú dcérku vyliečil z autizmu. V istej uzavretej facebookovej skupine našla zmes chemikálií, ktorú hodnotili jej členovia ako mimoriadne účinnú. Išlo o roztok Miracle mineral solution (MMS), čo možno voľne preložiť ako roztok Zázračné minerálne riešenie.

Otec poradil synovi, ako sa má zabiť: Chlapec poslúchol, polial sa benzínom a zapálil

Členovia danej skupiny matku presvedčili, že MMS vylieči aj autizmus. V skutočnosti išlo o zmes bielidla a kyseliny chlorovodíkovej. Netrvalo dlho a matka skončila v rukách polície a bola obvinená z ohrozenia života dieťaťa. Jej malá dcéra bola ihneď prevezená do nemocnice s rozsiahlymi popáleninami. Lekárom sa podarilo dieťa hospitalizovať a bolo obom rodičom odobrané sociálnym úradom pre rodinu.

Otec dievčatka na polícií vypovedal, že jeho manželka sa o celej praktike dočítala na Facebooku. Na svete neexistuje žiaden liek, ktorý by dokázal autizmus vyliečiť.

Viac o téme: MatkaDieťaIndianaBielidlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu