Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto Melania nepredýcha: Bývalá Playboy modelka šokovala, sex a pikantnosti s Trumpom!

Karen McDougalová priznala vzťah s Trumpom. Zobraziť galériu (2)
Karen McDougalová priznala vzťah s Trumpom. (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Americký prezident Donald Trump mal mať deväťmesačný mimomanželský vzťah s bývalou modelkou pánskeho magazínu Playboy Karen McDougalovou, ktorý sa začal v roku 2006. Svoj údajný vzťah s Trumpom modelka zdokumentovala v osemstranovom liste uverejnenom v piatok na webovej stránke časopisu The New Yorker, informovala agentúra AP.

V súčasnosti 46-ročná McDougalová, bývalá playmate roku 1998, napísala, že bola obmedzovaná v tom, čo môže o Trumpovi zverejniť, keďže podpísala dohodu o mlčanlivosti.

McDougalová uviedla, že spoločnosť American Media, vydavateľ bulvárneho týždenníka National Enquirer, sa s ňou počas prezidentskej kampane v roku 2016 dohodla, že jej za príbeh zaplatí 150.000 dolárov, napokon ho ale nezverejnila.

V Bielom dome to medzi prezidentským párom vraj už dlho škrípe.
Zobraziť galériu (2)
V Bielom dome to medzi prezidentským párom vraj už dlho škrípe.  (Zdroj: SITA/Kim Hong-Ji/Pool Photo via AP)

Spoločnosť túto informáciu poprela. McDougalová tvrdí, že Trump jej navrhol, že jej zaplatí po tom, ako mali spolu pohlavný styk v hoteli Beverly Hills, kde sa konali mnohé z ich domnelých stretnutí.

Tvrdí, že Trump sa snažil vyhnúť vytvoreniu záznamu, ktorý by mohol odhaliť ich vzťah, tým, že jej zaplatil za jej osobné lety a potom ju odškodnil, uviedla stanica NBC News. McDougalová vzťah s Trumpom opísala ako dobrovoľný.

Bývalá playmate sa s Trumpom stretla v júni 2006. Ich údajný vzťah sa podľa nej začal krátko nato. V tom čase bol Trump druhý rok ženatý so svojou treťou manželkou Melaniou.

Podľa stanice CNN McDougalová vzťah s Trumpom ukončila v apríli 2007. Biely dom vyhlásil, že Trump vzťah s McDougalovou popiera.

Viac o téme: Karen McDougalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu