Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Záhadný masaker na Silvestra: Z toho, čo videli v rodinnom dome, bolo zle aj policajtom

Polícia zotrvala na mieste činu dlho do noci. Zobraziť galériu (2)
Polícia zotrvala na mieste činu dlho do noci. (Zdroj: YouTube/Nova)

SOFIA - Bulharská polícia vyšetruje hrozný masaker, ktorý bol spáchaný podľa všetkého počas silvestrovského večera na sofijskom predmestí Novi Iskar. Policajti podľa médií na základe upozornenia našli v utorok popoludní v rodinnom dome päť ľudí usmrtených strelou do hlavy a rovnakým spôsobom zabitého vlčiaka. Okolo prípadu je rad nejasností.

Tragická smrť miliardára (†58) otriasla celým svetom: Pád na Silvestra do rieky s rodinou

Mŕtvymi sú päťdesiatročný Nedelčo Junakov, jeho dvadsaťročný syn Georgi, šesťdesiatročná svokra Nedelča Junaka, dcéra jeho manželky z prvého manželstva Nansi a jej osemnásťročný priateľ Bobi. Vyšetrovatelia ešte pátrajú po nezvestnej Nedelčovej žene Keti Nikolovej Kjuchovej, ktorá z domu zrejme odišla vozidlom BMW X5 a ktorej patril zabitý vlčiak.

Záhadný masaker na Silvestra:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Nova)


Sused podľa denníka Trud dnes ráno tvrdil, že polícia už v utorok večer objavila v neďalekom borovicovom lese auto a neskôr i Keti. Údajne aj ona bola zastrelená ranou do hlavy. Ministerstvo vnútra to ale podľa televíznej stanice BTV nepotvrdilo.

Aj ďalšie informácie médií sa rozchádzajú. Napríklad niekde sa objavilo, že Keti bola Nedelčova družka. Podľa niektorých médií telá objavil brat jednej z obetí, pretože mu jeho súrodenec už 29. decembra nedvíhal telefón. Podľa iných hrozný nález urobili priatelia Nansi a Georgiho, ktorí študovali na rovnakej škole a hľadali ich.

Polícia zatiaľ vyšetruje niekoľko verzií zločinu. Ako jednu z nich médiá uvádzajú, že zabíjal Nedelčo Junakov a nakoniec spáchal samovraždu. Inou možnosťou je, že vraždila jeho nezvestná žena, ktorá po čine z domu zrejme utiekla. Motív páchateľa je ale každopádne zatiaľ nejasný.

Variant lúpežného prepadnutia domu, pri ktorom sa páchatelia zbavili svedkov, je údajne menej pravdepodobný.

Viac o téme: SilvesterVraždaSamovraždaMasaker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu