Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Študent (†20) urobil najväčšiu hlúposť v živote: Odišiel z klubu, našli ho mŕtveho

Mladík doplatil na svoju hlúposť Zobraziť galériu (3)
Mladík doplatil na svoju hlúposť (Zdroj: FB/Ian Tang)

LONDÝN - Polícia hľadajúca študenta, ktorý odišiel domov z nočného klubu iba v džínsoch a tričku, keď teplota vonku klesla pod mínus dva stupne Celzia, už narazila iba na jeho nehybné telo. Študent z Norwich City College doplatil na svoj riskantný plán, že pôjde pešo, hoci mu bol ponúknutý odvoz.

Medici prehovorili o tom, čo sa im stane, keď pitvú mŕtvolu: Takéto PRIZNANIE by ste nečakali

Ian Tang nemal na sebe ani bundu, ani kabát, keď odchádzal z klubu KA v North Walshame v grófstve Norfolk v nedeľu medzi pol treťou a treťou ráno. Jeho kamaráti zalarmovali políciu, keď sa nevrátil domov a približne 200 ľudí spolu s hasičmi a záchranným tímom sa zhromaždilo v utorok predpoludním pred policajnou stanicou, aby ho hľadali.

Ostatní rozvešali po okolí plagáty, v ktorých žiadali informácie o zmiznutí vysokoškoláka, ktorý mal na ľavej ruke vytetovanú ženskú tvár. Jeho telo napokon našli okolo 11-hodiny v blízkosti dediny Swafield, teda asi tri kilometre severne o North Walshamu.

Ian Tang
Zobraziť galériu (3)
Ian Tang  (Zdroj: FB/Ian Tang)

Šéf inšpektor Wes Hornigold z polície v Norfolku uviedol, že mladíkova smrť nie je považovaná za podozrivú, ale vyšetrovanie okolností pokračuje aj naďalej.

Priatelia opísali Iana ako populárneho mladého muža. Hovorca voľnočasového centra Rossis v North Walshame, kde Ian na čiastočný úväzok pracoval, podľa portálu MailOnline uviedol: "Je to ťažké obdobie. Posielame našu lásku a podporu jeho rodine a priateľom."

Viac o téme: ŠtudentBundaKlubZamrznutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu