Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Strašidelné FOTO pomsty manžela: Ženu znetvoril na nepoznanie kvôli jedinej veci

Pred a po útoku Zobraziť galériu (3)
Pred a po útoku (Zdroj: profimedia.sk)

DILLÍ - Indka Zakira Ali Sheikh získala zamestnanie na čiastočný úväzok po tom, ako jej muž Roobab odmietol ísť do práce ako vodič autorikše a nechal ich rodinu bez peňazí. Matka dvoch detí tým však vraj svojho manžela tak ponížila, že jej na tvár vylial kyselinu. Po útoku zostala strašne zjazvená a musí dýchať prostredníctvom hadičky.

Odmietla sexuálne potešiť svojho manžela: FOTO Pomsta ohrdnutého chlapa bola strašná

Zúrivý manžel ju obvinil z urážky svojej cti a po tom, čo zamkol dvere na dome, aby žene nemohol nikto pomôcť, chrstol Zakire do tváre kyselinu. "Kričala som v agónii, ale trvalo 10 minút, kým sa môj brat dostal dovnútra, aby mi pomohol. Bolesť bola neznesiteľná," uviedla obeť pre miestne médiá.

Strašidelné FOTO pomsty manžela:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Po útoku žena oslepla na jedno oko, zatiaľ čo druhé zostalo zatvorené. V súčasnosti sa nachádza v nemocnici v Bombaji a do krku jej museli vložiť hadičku, aby mohla dýchať. Na zaplatenie za jej ošetrenie bola už vytvorená stránka na získavanie finančných prostriedkov.

Náklady na operáciu, ktorú potrebuje, predstavujú 2,5 milióna indických rupií, čo je v prepočte približne 32 700 eur. Ria Sharmaová z mimovládnej organizácie Make Love Not Scars, uviedla, že už sa im podarilo získať viac ako tretinu.

Strašidelné FOTO pomsty manžela:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Zakira je v kritickom stave a najskôr musíme získať finančné prostriedky. Dúfame, že ľudia, ktorí s ňou budú sympatizovať, pomôžu," dodala.

Viac o téme: IndiaPrácaTvárManželKyselinaZnetvorenieZakira Ali Sheikh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu