Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Kanadský premiér sa opäť nezaprel: Jeho kúsok baví celú krajinu

Justin Trudeau
Justin Trudeau (Zdroj: SITA / AP)

OTTAWA - Kanadský premiér Justin Trudeau vie, ako sa správne oslavuje Halloween. Zatiaľ čo Donald Trump sa počas tohto sviatku obliekol sám za seba, obľúbený kanadský politik to vzal originálnejšie.

Ako odchádzal z parlamentu, prekvapil všetkých novinárov. Bol totiž oblečený ako Clark Kent, žurnalista, ktorý sa mení na Supermana. Trudeau následne počas toho, ako schádzal zo schodov, odhalil tričko tohto najslávnejšieho superhrdinu všetkých čias. 

„Viem, že je to veľký šok vidieť premiéra oblečeného ako novinára, ale viete, musím to urobiť," vysvetľoval Trudeau zmiešane po anglicky a francúzsky. Nesmel chýbať ani modrý oblek, ulízané vlasy a okuliare, vďaka ktorým akoby Kentovi z oka vypadol.

Názory na jeho kostým boli prevažne pozitívne. „OK, je to oficiálne, tento chlapík je doslova najskvelejší premiér, akého sme kedy mali," napísal jeden z používateľov na Twitteri. Nebol to prvý pokus Trudeaua o originálny kostým. Počas minulých rokov už bol Hanom Solom z Hviezdnych vojen či postavou z Malého princa.

Viac o téme: Justin Trudeau
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu