Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Horor v Nemecku: Zmasakroval rodinu a potom sa obesil!

BERLÍN - Nad tým, ako môže byť niekto taký netvor, žasne celé Nemecko. Otec (38) podrezal svojej jedenásťročnej dcére krk, syna (16) ubil sekerou a svokru (76) upálil.

V ohni mala skončiť i manželka, podarilo sa jej však utiecť. Beštiálny vrah sa pred spáleniskom obesil. K zločinu viedli muža neustále spory s manželkou. Tá sa rozhodla koncom augusta odsťahovať. „Boli u nás vo štvrtok na návšteve a celkom pokojne sa bavili,“ rozprávajú známi osudnej dvojice. Krátko pred návštevou totiž zakúpil tekutý zapaľovač.

Sobotňajšia noc tak začala masakrom. Manželku donútil, aby sa pozerala, ako nožom podrezáva hrdlo ich spoločnej dcéry a sekerou zabíja syna. Potom po dome rozlial veľké množstvo horľaviny a zapálil ju. V jednej izbe pritom ležala nemohúca svokra, ktorá nebola schopná sa sama pohybovať. Po tom, čo zapálil dom, sa beštiálny vrah vonku obesil.

Netušil, že jeho manželke sa z plameňov podarilo utiecť. Skončila však s veľkými popáleninami v nemocnici a nie je schopná komunikovať s vyšetrovateľmi. Podľa polície sa z hrôzy pomiatla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu