Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Unikol zvrátený rozhovor, Trump v ňom hovorí o princeznej Diane: Nechutné priznanie

Donald Trump Zobraziť galériu (4)
Donald Trump (Zdroj: SITA/AP Photo/Evan Vucci)

WASHINGTON - Škoda otázky. Keď sa súčasného amerického prezidenta pýtali, či by sa vyspal s princeznou Dianou, dlho neváhal. Na svetlo sveta vyplávali vyše desaťročie staré Trumpove oplzlé rozhovory. Servítku si pred ústa rozhodne nedával.

Rozhovor kontroverzného newyorkského DJ Howarda Sterna a Donalda Trumpa, ktorý o americkom prezidentovi ešte len sníval, zverejnil web Factbase. V tej dobe bol známy iba ako realitný magnát, televízna celebrita. Nedávno sa na webe objavilo 15 hodín ich rozhovoru. Čo zaujalo, sú výroky o mŕtvej Lady Diane. A to iba pár týždňov po jej tragickej havárii.

Trump si nedával servítku pred ústa a opäť raz vyvolal vlnu kontroverzie. Vyhlásil totiž, že bola podľa neho "bláznivá". Aj napriek tomu by ju však do postele dostal. No najprv by ju poslal na test HIV.

Lady Diana
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Bola to kráska

"Dostal by ste ju do postele, že ano?", pýtal sa Stern v novembri 1997. Druhá moderátorka Robin Quiversová sa ho zas opýtala, či by ju poslal na testy HIV. "Samozrejme," odpovedá Trump, "ale toto by bol trošku oriešok," žartuje.

"Bola veľmi krásna. Ako supermodelka. Diana bola krásna ako supermodelka. Boli časy, keď tak dobre nevyzerala, ale inokedy vyzerala Diana krásne, ako nijaká žena na svete. Bola vysoká, mala krásnu pleť, bola to kráska," hovorí v rozhovore Trump, ktorý ju označil tiež prívlastkom "bláznivá".

Lady Diana
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Posadnutý Dianou

O tri roky neskôr rozhovor zopakovali. Vtedy sa ho Stern opýtal narovinu, či by s ňou chcel mať sex. "Vôbec by som neváhal," odvetil Trump. Zaujímavé je, že podľa moderátorky BBC Seliny Scottovej bol Trump v 90-tych rokoch Dianou priam posadnutý. Posielal jej aj kvetiny. Myslel si totiž, že má u nej šancu.

"Trump evidentne videl Dianu ako tú najcennejšiu trofej. V jej dome sa hromadila kopa ruží a orchideií. Ona bola stále viac znepokojená tým, ako má reagovať. Začínala cítiť, že ju Trump špehuje," tvrdí Scottová v britských médiách.

Lady Diana
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Donald TrumpLady Diana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu