Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Spoveď Poľky (26), ktorú brutálne znásilnili v Taliansku: Dvadsať minút najhoršieho pekla

Miesto činu prehľadala polícia Zobraziť galériu (5)
Miesto činu prehľadala polícia (Zdroj: SITA / AP)

RÍM - Mladá poľská turistka opísala talianskym vyšetrovateľom detaily jej znásilnenia na pláži v Rimini. To, čo sa odohralo v noci z 25. na 26. augusta si zapamätá na celý život. Za pár desiatok minút si prešla peklom, ktoré poznačí naveky ju aj jej priateľa, ktorý sa tiež stal obeťou štvorčlenného gangu útočníkov. Zmlátený mohol len bezradne počúvať, čo robia jeho partnerke.

VIDEO z bezpečnostných kamier: Znásilnenie Poľky v Taliansku, zadržaný migrant prehovoril

Hrôza sa začala vo chvíli, keď k dvojici zaľúbencov sediacej na uteráku na pláži pristúpili štyria muži. Jeden z nich sa po anglicky spýtal: "Odkiaľ ste?" Odpoveď znela: "Z Poľska". Potom páru prikázali, aby im odovzdal svoje peňaženky a telefóny. Nečakali však na to, kým ich vydajú dobrovoľne, ale nasledovala brutálna bitka.

K znásilneniu došlo na pláži v Rimini
Zobraziť galériu (5)
K znásilneniu došlo na pláži v Rimini  (Zdroj: SITA / AP)

Najprv útočníci spacifikovali priateľa a potom sa pustili do mladej ženy. Kým jeden mal stále pod kontrolou mladíka, zvyšní traja sa vrhli na dievčinu. Sotili ju do piesku a mlátili po tvári a celom tele. "Držali ma tak silno za krk, akoby ma chceli uškrtiť, nemohla som dýchať," uviedla vo výpovedi obeť.

Násilníkov zachytili bezpečnostné kamery
Zobraziť galériu (5)
Násilníkov zachytili bezpečnostné kamery  (Zdroj: cctv, polícia, FB)

Podľa portálu ilgiornale.it jej dvaja muži držali od seba nohy a tretí ju sexuálne zneužíval, potom sa vymenili. Nočná mora trvala približne dvadsať minút a počas nej jej jeden z agresorov povedal: "Zabijem ťa". Vyčerpanú dievčinu medzitým odvliekli k brehu a hodili do vody. Potom ju vytiahli a pokračovali v znásilňovaní. Jej priateľ bezmocne ležal približne 15 metrov od nej, no nemohol jej pomôcť, aj keď si uvedomoval, že ju týrajú a zneužívajú.

Zadržaný Guerlin Butungu
Zobraziť galériu (5)
Zadržaný Guerlin Butungu  (Zdroj: cctv, polícia, FB)

Mladíka držali s hlavou pritlačenou v piesku. Po tom, čo ho prehľadali, aby našli cennosti, ho opäť udierali a kopali do všetkých častí tela. Prosby o vodu, pretože trpí astmou a dusil sa, vyšli nazmar. Povedali mu, že napiť sa môže len tej morskej.

Guerlin Butungu
Zobraziť galériu (5)
Guerlin Butungu  (Zdroj: FB/Guerlin Butungu)

Rovnako ohavne sa mali podozriví marockí bratia vo veku 15 a 17 rokov, 16-ročný Nigérijčan a 20-ročný Guerlin Butungu z Konga správať aj k peruánskej transsexuálnej prostitútke, ktorú mali znásilniť o niečo neskôr. Vypovedala, že jeden z černochov ju schytil za vlasy a ťahal do kríkov. Keď sa snažila brániť, udrel ju fľašou piva po hlave a druhý útočník trafil lícnu kosť. Polícia predpokladá, že hlavou gangu bol práve Butungu, hoci ten sa snaží vinu zvaliť na svojich neplnoletých kumpánov.

Viac o téme: ZnásilnenieMigrantiPoľkaRiminiGuerlin Butungu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu