Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zvrat v prípade modelky unesenej Poliakom: Synčeka nevidela, s únoscom kupovala topánky

Chloe dávala prednosť kariére pred synčekom. Zobraziť galériu (9)
Chloe dávala prednosť kariére pred synčekom. (Zdroj: Instagram/chloeayling)

LONDÝN - Matka britskej modelky (20), ktorú mal v Miláne uniesť kupliarsky gang, žiadať za ňu výkupné od agentúry a následne ju predávať na internete ako sexuálnu otrokyňu, tvrdí, že všetky obvinenia jej dcéry z falošného únosu sú iba výmysly. Beata Aaylingová sa dušuje, že jej dcéra Chloe sa stále zotavuje z desivého utrpenia a keď bude v poriadku, vyvráti všetky tieto klamstvá. Expriateľ mladej ženy, s ktorou majú takmer dvojročného synčeka, sa však nechal počuť, že odkedy sa vrátila do Anglicka, svoje dieťa nevidela a pritom on sa o neho stará už rok, zatiaľ čo Chloe sa sústreďuje na svoju kariéru.

Šťavnaté FOTO modelky, ktorú uniesol kupliarsky gang: Drsná spoveď o zajatí, toto ju zachránilo

"Ľudia šíria lži o mojej dcére. Zotavuje sa z toho, čo sa stalo. Bolo to pre ňu hrozné," vyjadrila sa Beata Aylinová pre London Evening Standard. Za klamstvá pravdepodobne považuje aj slová Chloeinho bývalého priateľa Conora Keyesa, ktorý povedal, že nevie, čo si má o jej únose myslieť.

Narážal na interview, ktoré mladá žena urobila pred domom svojej matky po návrate späť do Británie z Talianska, kde ju mal 11. júla uniesť kupliarsky gang. Keby vraj jeho zatvorili do kufra a vpichli mu ketamín, nehovoril by s ľuďmi s úsmevom na perách, len v tielku a v krátkych sexi šortkách.

Conor Keyes
Zobraziť galériu (9)
Conor Keyes  (Zdroj: FB)

"Ale možno je práve taký typ človeka. Jednoducho miluje kameru," dodal pre MailOnline otec ich spoločného 21-mesačného synčeka Austina. Jeho priatelia vraj tvrdia, že je to všetko šialené, podľa názorov iných by to, čo sa Chloe stalo, mohla byť pravda.

Zvrat v prípade modelky
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram/Chloe Ayling, FB, Talianska polícia)

Keyes o nej povedal, že sa na 100 percent zameriavala na kariéru modelky, preto ich syn trávil väčšinu času s ním, keďže ona často chodievala fotiť do zahraničia. Práve to sa jej aj malo stať osudným. Poliak Lukasz Herba (30), ktorý predstieral, že je fotograf, ju vylákal do Milána a agentúre zaplatil za fotenie 2000 libier.

Lukasz Herba
Zobraziť galériu (9)
Lukasz Herba  (Zdroj: SITA/AP/Talianska polícia)

Zaujímavosťou je, že prvé stretnutie sa malo uskutočniť už v apríli v Paríži, to však Herba zrušil s tým, že mu vraj vykradli štúdio. O niekoľko týždňov sa ozval znovu a agentúre povedal, že svoj ateliér presťahoval do Milána a Chloe si rezervoval na 11. júla.

Chloe nemala problém so šteklivými fotografiami.
Zobraziť galériu (9)
Chloe nemala problém so šteklivými fotografiami.  (Zdroj: SITA/AP/Talianska polícia)

Keď modelka do falošného štúdia prišla, mali ju dvaja muži nadrogovať, spútať, napchať do kufra a ako batožinu previezť v aute na odľahlý statok pri Turíne. Tam ju držal Herba ako rukojemníčku šesť dní. Od agentúry pýtal vysoké výkupné, ktoré ju malo zachrániť pred smrťou a zároveň sa ju snažil gang predať na internete ako sexuálnu otrokyňu.

Zvrat v prípade modelky
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP/Talianska polícia)

Chloe uviedla, že počas zajatia zdieľala s Poliakom lôžko a ten jej robil rôzne sexuálne návrhy, ktoré odmietala. Herba polícii povedal, že ku gangu Rumunov sa pridal preto, že má leukémiu a potreboval peniaze na liečbu rakoviny. K týmto tvrdeniam sú ale vyšetrovatelia skeptickí.

Chloe ponúkali na predaj na Temnom webe
Zobraziť galériu (9)
Chloe ponúkali na predaj na Temnom webe  (Zdroj: Instagram/Chloe Ayling, FB, Talianska polícia)

Záhadou pre nich zostáva aj to, prečo išla Chloe nakupovať topánky so svojím únoscom. Svedkovia ju mali vidieť, ako sa smeje a vtipkuje s Herbom, preto si mysleli, že tvoria pár. Modelkin taliansky právnik Francesco Pesce na jej obranu povedal, že s únoscom v žiadnom prípade nespolupracovala. Herba sa jej mal vyhrážať, že ak sa pokúsi utiecť, tak ju zabije.

Zvrat v prípade modelky
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP/Talianska polícia)

Doteraz však zostáva nejasné aj to, prečo nakoniec Herba zobral Aylingovú na britský konzulát v Miláne, hoci nedostal výkupné a vlastne sa tak dobrovoľne vydal do rúk spravodlivosti. Údajne gang zistil, že mladá žena je už matkou, čo bolo v rozpore s ich pravidlami, a tak ju chcel vrátiť. "Zdá sa to byť neuveriteľné, ale je to pravda," dodal Pesce.

Viac o téme: ModelkaúnosPoliakMilánoChloe AylingLukasz Herba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu